Skip Navigation Links

4. Geleneksel Şöleninde Buluşuyorlar

İskenderun Ticaret Meslek Lisesi Mezunları Derneği'nin geleneksel olarak düzenlediği Ticaret Lisesi Mezunları Gecesi 19 Mayıs akşamı gerçekleştirilece

Magazin   A+a-

Ticaret Lisesi Öğretmenleri ve Mezunları
4. Geleneksel Şöleninde Buluşuyorlar
İskenderun Ticaret Meslek Lisesi Mezunları Derneği'nin geleneksel olarak düzenlediği Ticaret Lisesi Mezunları Gecesi 19 Mayıs akşamı gerçekleştirilecek.
Bu yıl 4.sü düzenlenecek olan geceyle ilgili açıklamalarda bulunan Dernek Başkanı Fuat Kaya, bu yıl gecenin Karaağaç Beyaz Saray Restaurant'ta 19 Mayıs Salı akşamı saat 20:00'de gerçekleştireceğini söyledi.
Kaya, geceye katılımın şehir dışındaki öğretmen ve mezunlar tarafından geniş kapsamlı olacağını ve bu gecenin öncekilerden daha nostaljik ve daha güzel geçeğini ve ayrıca gecede sürprizlerin olacağını da vurguladı.
Amaçlarının Ticaret Lisesinin eski öğretmen ve mezunlarını bir araya getirip birlik ve beraberliği daha da pekiştirmek, hatıraları tazelemek için düzenlediklerini söyleyen Kaya, “Bu yıl gecemizin 4.sünü düzenleyeceğiz. Okulumuzda görev almış müstahdeminden, müdürüne, öğrencisinden, öğretmenine Tüm Ticaret Liselileri gecemize bekliyorum” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet