Skip Navigation Links

Celal Abacı'dan Müzik Ziyafeti

Şef Murat Bulut Yönetiminde konser veren İskenderun Belediyesi Musıki Derneği, TRT Sanatçısı İskenderunlu Bestetar Celal Abacı, Fil Filtre Genel Müdür

Magazin   A+a-

Şef Murat Bulut Yönetiminde konser veren İskenderun Belediyesi Musıki Derneği, TRT Sanatçısı İskenderunlu Bestetar Celal Abacı, Fil Filtre Genel Müdürü can Teymur, İskenderun Sağlık Grup Başkanı Doktor Yavuz Selim Yıkıcı’nın muhteşem Türk Sanat Müziği ziyafeti unutulmayacak nitelikteydi.
Celal Abacı’dan Müzik Ziyafeti


İskenderun Belediyesi Musıki Derneği bir muhteşem konserin daha altına imza attı. MKÜ Mustafa Yazıcı Devlet konservatuvarı Salonu’nda gerçekleşen Türk Sanat Müziği konseri, müzik severlere unutamayacakları bir gece yaşattı.
Şef Murat Bulut yönetiminde sahne alan İskenderun Belediyesi Musıki Derneği Korosu, İskenderunlu TRT Sanatçısı Bestekar Celal Abacı’nın eserlerini de seslendirirken, Celal Abacı salonda konuklar arasında kendi bestelerini dinledi ve oldukça da keyifliydi.
Şef Murat Bulut yönetiminde verilen konserde, İskenderun’un tanınmış simalarından bir çoğu da sahne alarak sevilen eserleri seslendirdiler.


Uzun yıllardır Musıki Derneği’nin müdavimlerinden Fil Filtre Genel Müdürü bölgenin sevilen simalarından Can Teymur, “Gecenin Matemini Aşkıma Örtüp Sarayım”, İskenderun Sağlık Grup Başkanı Doktor Yavuz Selim Yıkıcı “Öyle Doluyum ki Bulutlar Gibi”, Mali Müşavir Hakan Kayalar “Kadıköyle” eserlerini seslendirirken oldukça başarılıydılar.
Muhteşem bir geceye imza atarken İskenderun Belediyesi Musıki Derneği, TRT Sanatçısı İskenderunlu Bestekar Celal Abacı da sahne alarak bir Türk Sanat Müziği ziyafeti sundu.


Salonda Türk Sanat Müziği’ne gönül vermiş, bölgede yatırımlarıyla tanınınan Güven Makine Sanayi ve Özel Palmiye Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kirmit, her zamanki gibi yerini almış eşiyle birlikte konseri keyifle izledi.


Türkiye’nin önemli kuruyemiş firmalarından Nefis Kuruyemişleri de Türk Müziği’ne önemli katkılarını sürdürürken, gecenin sponsorları arasında yer alarak katkısını sürdürdü.


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet