Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Mustafa – İdil Ulutaş, mutluluğa EVET dedi

Mustafa – İdil Ulutaş, mutluluğa EVET dedi

Mustafa – İdil Ulutaş, mutluluğa EVET dedi

Yaşam   A+a-

 İskenderun’un tanınmış Ailelerinden olan iş adamı Bekir Ulutaş ve emekli öğretim görevlisi Rezzan Ulutaş’ın biricik oğulları mimar mühendis Mustafa Ulutaş, gönlünü kaptırdığı mühendis Fevzi Mazmancı ve Nadiye Mazmancı’ın güzeller güzeli kızları İdil Mazmancı ile hayatını birleştirdi.
 
Hafta sonu Arsuz İssos Otel’de gerçekleştirilen nikah törenine, pandemi nedeniyle genç çiftin birinci dereceden yakınlarını katıldı. Mimar mühendis Mustafa Ulutaş ve endüstri yüksek mühendisi İdil Mazmancı’nın nikahını İskenderun Belediye Başkanı Sayın Fatih Tosyalı kıydı.
 
2020 yılını etkisi altına alan Covid-19 pandemisi nedeniyle sağlık tedbirlerinin en üst seviyede tutulduğu nikah törenini kıyan İskenderun Belediye Başkanı Sayın Fatih Tosyalı, Mustafa ve İdil Ulutaş’a mutlu evliliğe dair nasihat vermeyi de ihmal etmedi. Genç çiftin nikah defterine attıkları imzanın ardından Başkan Tosyalı geleneği bozmadı ve nikah cüzdanını güzel gelin İdil Ulutaş’a teslim etti.
 
Mustafa Ulutaş ve İdil Ulutaş çiftinin nikah şahitliğini İskenderun’un önde gelen iş insanlarından Alp Ateş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Alpaydın, damadın kız kardeşi Uzman Klinik Psikolog Meltem Ulutaş Alpaydın ve gelin İdil Ulutaş’ın kuzeni Avukat Ece Karaçayli yaptı.
 
Nikah törenine katılan davetlilere teşekkür eden genç çiftin mutlulukları gözlerinden okundu. Genç çifte haber merkezimiz olarak bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
mehmet 30 Kasım 2020 Pazartesi
Allah ıslah etsin.Korona ve ölümler umurlarında değil görünüyor.
son gelişmeler
öne çıkanlar