Skip Navigation Links

Bu Aileye Yardım Eli Uzatılmalı

Görenlerin içlerini burkan bu ailenin durumu içler açısı, bir de engelli çocuğu olan ihtiyaç sahibi aile yardım eli bekliyor.

 Bu Aileye Yardım Eli UzatılmalıWeb
TV

Dörtyol   A+a-

 Bu Aileye Yardım Eli Uzatılmalı
 
Görenlerin içlerini burkan bu ailenin durumu içler açısı, bir de engelli çocuğu olan ihtiyaç sahibi aile yardım eli bekliyor.
Koronavirüs salgınının en üst düzeye çıktığı şu günlerde Hatay'ın Dörtyol ilçesine bağlı Ocaklı mahallesinde yaşayan İhtiyaç sahibi Hayri Çoban'ın elektrik ve sularının borcundan dolayı kesildiğini yaşadığı evin ise içler açısı bir halde olduğunu görüntüleyen Dörtyol Manşet Tv hayırseverlerden ve yetkililerden yardım istedi.
Hatay'ın Dörtyol ilçesinde Ocaklı mahallesinde yaşayan ihtiyaç sahibi Hayri Çoban adlı vatandaşın fatura borçlarından dolayı elektirik ve suyu kesildi. Koronavirüs'ün çoğaldığı ve kısıtlamaların arttığı bu günlerde ihtiyaç sahibi ailelerin faturalarını ödeyemediği için elektrik ve suyu kesiliyor. İhtiyaç sahibi Hayri Çoban'ın evinde bir de engelli kızının olduğunu söyleyerek çok zor durumda olduğunu anlattı. Hayırseverlerin yardımlarını beklediğini söyleyen ihtiyaç sahibi aile maddi durumlarının olmadığını elektirik ve susuz kalmanın eziyetlerini çektiğini belirttiler.
Dörtyol ilçesi Ocaklı mahallesi muhtarı Yusuf Soysal'ın da ihtiyaç sahibi aileye destek çıkacak bir hayırsever aradıklarını söyledi. Muhtar soysal, Hayri arkadaşımız yevmiyeyle çalışan bir arkadaşımız işe gitmediği günlerde hurda toplayarak aynı zamanda evini geçindirmeye çalışıyor. Motoru vardı maddi durumdan dolayı satmak durumunda kaldığı için hurda toplamaya da çıkamıyor. Hayırsever duyarlı vatandaşlarımızdan bu aileye yardım etmelerini bekliyoruz" dedi.
Hatsu genel müdürlüğüne de seslenen Mahalle muhtarı "bu ailemize yöneticilerimizden kolaylık bekliyoruz" dedi.
 Bu Aileye Yardım Eli Uzatılmalı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet