Skip Navigation Links

Sami Hocadan Öğrencisine Duygulandıran Ziyaret

Arsuz Belediye Başkan Yardımcısı Sami Üstün, öğrencisi Dişhekimi Mehmet Ali Kör’ü Dental Klinik’te ziyaret etti.

Sami Hocadan Öğrencisine Duygulandıran ZiyaretWeb
TV

Gündem   A+a-

Lise ve üniversite hazırlık döneminden öğretmeni Arsuz Belediye Başkan Yardımcısı Sami Üstün’ü ağırlayan Dişhekimi Mehmet Ali Kör’ü oldukça heyecanlandıran ziyaret sırasında sürpriz Öğretmenler Günü kutlaması da yapıldı.
Başarılı öğrencisi Dişhekimi Mehmet Ali Kör’ün daha lise yıllarında Dişhekimliği mesleğini çok istediğini belirten Başarılı Eğitimci Sami Üstün, ideallerine kavuşmasında katkısı olduğu için çok mutlu olduğunu söyledi.
Sohbet sırasında getirilen pasta ile geçmiş öğretmenler gününü de kutlayan Dişhekimi Mehmet Ali Kör, eğitim hayatı boyunca her zaman örnek aldığı bir isim olan Sami Üstün’ü kişiliği, öğrencileriyle olan diyaloğu, her zaman insanların hayatına dokunan yaşam felsefesiyle çok özel bir yeri olduğuna vurgu yaptı.
Öğrencisi Mehmet Ali Kör’ün ideal ve hedeflerine ulaştığı mesleğini severek yapmasından, hastalarından gelen takdir dolu görüşleri duymaktan mutlu olduğunu belirten Sami Üstün, eğitim hayatlarında ve mesleklerinde başarılı olan tüm öğrencileriyle ayrı ayrı gurur duyduğunu ifade etti.
Arsuz Belediye Başkan Yardımcısı Sami Üstün, ziyaret sırasında belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler aktarırken, öğrencisi Mehmet Ali Kör’ün görüş ve önerilerini de not aldı.
 
 
 
 
 
 
 
Sami Hocadan Öğrencisine Duygulandıran Ziyaret videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet