Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İSTE Öğretmenleri Unutmadı

“Eğitim Uzaktan Olsa da Konservatuvar Öğrencileri Çevrimiçi Olarak Bir Araya Gelerek Öğretmen Marşını Seslendirdiler”

İSTE Öğretmenleri Unutmadı

Eğitim   A+a-

 İçinde bulunduğumuz pandemi süreci dolayısıyla birçok üniversite olumsuz durumlara sebebiyet vermemek adına güçlü teknik alt yapı imkanlarıyla eğitimlerine uzaktan devam ederken, İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuvarı (MYDK) öğrencileri de 24 Kasım Öğretmenler Gününü unutmadılar.
İSTE MYDK Öğr. Gör. E. Ender Arzuman’ ın koordinatörlüğünde gönüllü öğrencilerden oluşan “İSTE İnteraktif Korosu” ilk videosunu öğretmenler için oluşturdu. 2 dakika 8 saniyeden oluşan eser için konservatuvar öğrencileri internet üzerinden bağlantı sağlayarak öğretmen marşını seslendirdiler. MYDK sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşıma “Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nün kutlandığı” notu düşüldü. Kısa zamanda çok sayıda beğeni alan ve paylaşımı yapılan video için takipçiler olumlu yorumlar yaparak teşekkür ettiler.
Konuyla ilgili İSTE Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada da “Öğretmenler Günü dolayısıyla güzel bir jeste imza atan MYDK’nin güzel sesli öğrencilerine teşekkür ederiz” görüşlerine yer verildi.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar