Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İlbey Residence Güleryüz İnşaat Farkıyla !

Deprem Korkusunu Unutturan Sanat İnşa Ediyor…

İlbey Residence Güleryüz İnşaat Farkıyla !Web
TV

Gündem   A+a-

 Güven ve huzur içerisinde mutlu yaşayın diye Güleryüz İnşaat’ta Hayat Üçgeni; Baba ODTÜ Mezunu Jeoloji Mühendisi ilhan Güler, İkiz Evlatları İnşaat Mühendisi Hakan Güler ve Mimar Gökhan Güler…
Daha ne olsun ki? Depreme dayanıklılık konusunda Jeoloji Mühendisi İlhan Güler olduktan sonra, hayal ettiğiniz tüm ayrıntılar sizin için hazırlıyor…
 
İlbey Residence Güleryüz İnşaat Farkıyla !
Deprem Korkusunu Unutturan Sanat İnşa Ediyor…
 
Türkiye’de yaşanan depremlerdeki sonuç ortadayken, yıkılan binalar, can ve mal kayıpları herkesin canını fazlasıyla yaktı.
Depremlerin daha sık yaşanması sonrası ‘Deprem değil, tedbirsizlik öldürür’ bilinciyle hareket eden vatandaşlar, depreme dayanıklılığından emin olduktan sonra konut ve işyeri sahibi olmaya başladı.
Yaşanan en acı tecrübelerin ardından depreme dayanıklı binada olması gereken tüm özellikler arasında zemin, donatı ve beton üçgeni ile diğer tüm ayrıntılarda güven veren Güleryüz İnşaat, ODTÜ Mezunu Jeoloji Mühendisi İlhan Güler, İkiz Evlatları İnşaat Mühendisi Hakan Güler ve Mimar Gökhan Güler’le güven ve huzur veren binalar üretiyor.
Depreme dayanıklı binalarda en önemli unsur olan zemin konusunda hassasiyetiyle tanınan Güleryüz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Jeoloji Mühendisi İlhan Güler, bugüne kadar bitirdiği tüm projelerde deprem riskini gözeterek güven ve huzur veren binalar inşaa ediyor.
İkiz evlatları Mimar Gökhan Güler ile İnşaat Mühendisi Hakan Güler’in üniversite mezuniyetinin ardından Güleryüz İnşaat’ın vizyon ve kalitesine sundukları katkıdan bihayli memnun olan Güleryüz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Jeoloji Mühendisi İlhan Güler, Türkiye ve Hatay’daki deprem gerçeğini her zaman hafızalarda diri tutarak projelerin altyapısını planladıklarını ve uygulamada da aynı hassasiyeti gösterdiklerine dikkat çekiyor.
İskenderun Grand Plaza arkasında inşaatı devam eden yine bir Güleryüz İnşaat projesi olan İlbey Residence projesinde depreme dayanıklı, huzur ve güven veren 12’şer katlı iki bloktan oluşan havuzlu yaşam alanındaki tüm ayrıntılar büyük beğeni topluyor.
 
Jeoloji mühendisi Mustafa İlhan Güler’in zemin iyileştirmelerini bizzat gerçekleştirdiği ve her iki bloğun altında 15 m derinlikte 56’şar tane olmak üzere toplamda 112 tane fore kazık ile desteklenen zemin güçlendirme çalışmasını, 150 cm yüksekliğinde 1079 m3 temel betonu ile iyice sağlamlaştırdığını görüyoruz. Bu güçlendirme çalışması , her inşaat mühendisinin ilke edinmiş olduğu; deprem değil tedbirsizlik öldürür bakış açısının ne kadar dikkate alındığını gözler önüne seriyor..
Dikkat, kontrol, özen ve özverinin birleştiği bu eşsiz proje İlbey Rezidence depreme dayanıklılık ve sağlamlığın yanısıra sunulan konfor detayları bu projeyi farklı bir hale getiriyor .
Bunlar neler mi?
Her iki blokun altında bulunan kapalı otopark ve geniş açık otopark ile aracımı nereye park ederim problemi ortadan kalkıyor.
Bunun yansıra, yetişkinler ve çocuklar için açık yüzme havuzu hemen yanıbaşında kafeteryası ile konforlu yaşam alanı sizleri ve bekliyor.
Her iki blokun terası ise ortak kullanım alanı olarak kentin muhteşem manzarasını izlerken barbekü keyfi yapmak, keyifli çay, kahve sohbetleri için düzenleniyor.
Bizler için kıymetli olan çocuklarımız için de yapılan çocuk oyun parkı, onların güzelce güvenilir şekilde vakit geçirmesine imkan sağlıyor.
Malzemeleri yerleştirilmiş şekilde, sizler için dizayn edilmiş olan kapalı spor salonu, sağlıklı bir yaşam için sizlerin kullanımına sunuluyor. İlbey rezidansı farklı yapan bir diğer özellik ise her iki bloğun üzerinde bulunan seyir terası ile de deniz manzarası eşliğinde İskenderun’u izleme imkanını sizlere sunuyor.
Sizler için özenle planlanmış olan bu proje de kendinizi daha değerli hissetmeniz için İskenderun’un en nezih muhitlerinden İsmet İnönü Mahallesi’nde Grand Plaza’nın arkasında Yeni Devlet Hastanesi, Özel Gelişim Hastanesi ile Özel Palmiye Hastanesi’ne yakın İlbey Residence ofisinde örnek daireyi gezerek projenin detaylarını konuşmak için acele edin.
Proje yapımında; Seramik, kapı veya boya işlemi değiştirilebilir fakat kullanılan beton sınıfı cinsi, donatı detayı ve temelin sağlamlığını bina inşaa edildikten sonra değiştiremeyiz.
İlbey Residence; statiğine ömür boyu garanti verdiği gibi kullanılan en ufak malzemesine 5 yıl garanti veriyor. Güleryüz inşaatın bu çalışma prensibi İskenderun’a farklı bir heyecan katacak.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
İlbey Residence Güleryüz İnşaat Farkıyla ! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar