Skip Navigation Links

Prime Mall'de Yıl Başı Defilesine Yoğun İlgi

Prime Mall İskenderun Alışveriş Merkezi'nde görkemli bir yeni yıl defilesi.

Magazin   A+a-

 

Prime Mall’de Yıl Başı Defilesine Yoğun İlgi


Prime Mall İskenderun Alışveriş Merkezi’nde görkemli bir yeni yıl defilesi.
AVM Yeni yıl defilesine Elif Ece Uzun, Simge Besler gibi ünlü mankenler katıldı. Ünlü mankenlerden oluşan ekip tarafından çok özel bir koreografi eşliğinde sunulan defilede, birbirinden şık ve iddialı yılbaşı kıyafetlerinin yanı sıra, iç giyim koleksiyonu nefesleri kesti.
Defile öncesi Cafe’de sabah kahvaltısında buluşan ünlü mankenler, İskenderun’a hayran kaldıklarını dile getirdiler.
AVM içerisinde yer alan mağazaların ürünlerinin tanıtıldığı defile İskenderunlular tarafından ilgiyle izlendi. Yediden yetmişine hemen her yaşta insanın dikkatini çeken mankenler gençler tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi. Yılbaşı arifesinde oldukça kalabalık olan AVM gerek alışverişlerde verdiği sürpriz hediyeler gerekse indirim kampanyalarıyla cazibe merkezi oldu.
İskenderun’un yaşam merkezi sloganıyla başarılı organizasyonlara imza atan AVM yönetimi de defilenin kusursuz bir şekilde işlemesi için titiz davrandılar. Prime Mall alış veriş merkezi Müdürü Arzu Özerdem defile sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirten Öz Erdem İskenderun halkına en iyi hizmeti vermek için çaba gösterdiklerini söyledi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet