Skip Navigation Links

Gökpınar Zeytindalı Derneği Cana Can Verdi…

Arsuz ilçesi Akçalı mahallesinde düzenlenen kan bağışına ilgi yoğundu. Türk Kızılay'ı İskenderun şubesiyle birlikte hareket eden Gökpınar Zeytindalı y

 Gökpınar Zeytindalı Derneği Cana Can Verdi…

Gündem   A+a-

 
Arsuz ilçesi Akçalı mahallesinde düzenlenen kan bağışına ilgi yoğundu. Türk Kızılay'ı İskenderun şubesiyle birlikte hareket eden Gökpınar Zeytindalı yardımlaşma ve dayanışma derneği, düzenledikleri kan bağışı etkinliğine bir çok Arsuzlu katıldı.
Akçalı Mahallesi’nde bulunan Gökpınar Zeytindalı Derneği binasında gerçekleşen kan bağışına ilginin yoğun olması sevindirdi.
Koronavirüs tedbirleri kapsamında kan stokunun azalmasıyla birlikte kan bağışına büyük önem veren Gökpınar Zeytindalı Derneği, Türk Kızılay'ı İskenderun şubesine kan takviyesinde bulundu.
Sabah 10.00 - 17.00 arasında toplanan kan bağışlarının çok olması yüzleri güldürdü.
Sosyal sorumluluk projeleriyle sürekli olarak gündeme gelen Gökpınar Zeytindalı Derneği, bu kez de hayati önem taşıyan kan bağışına öncülük ettiler. Dernek Başkanı Yusuf Gökpınar, kan ve kök hücre bağışında bulunanların kahraman olduğunu belirterek, bu güce sende destek ol diyerek, herkesi kan bağışında bulunmaya davet etti.
Özel Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdürü ve Arsuz Özel İnsanlar Derneği Başkanı Tuğba Kara da kan bağışına destek verdi.
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet