Skip Navigation Links

Esnaf Dostu Vali Rahmi Doğan

Koronavirüs tedbirleri kapsamında geçtiğimiz günlerde kısıtlamayla ilgili alınan kararlara ilişkin Hatay Esnaf Odalar Birliği Başkanı Abdülkadir Teksö

Esnaf Dostu Vali Rahmi Doğan

Gündem   A+a-

 
 
Koronavirüs tedbirleri kapsamında geçtiğimiz günlerde kısıtlamayla ilgili alınan kararlara ilişkin Hatay Esnaf Odalar Birliği Başkanı Abdülkadir Teksöz sosyal medya hesaplarından yasak olmayan bazı işletmeleri açıklayarak, Vali Rahmi Doğan'a teşekkür etti.
Vergi levhası ve açma ruhsatlarında açık ve net bir şekilde bakkal, manav, büfe ve kuruyemişçi olarak yazanlar için yasağın olmadığını bildiren Başkan Abdülkadir Teksöz esnaf dostu olan Vali Rahmi Doğan'a teşekkür etti.
Hatay Esnaf Odalar Birliği Başkanı Abdülkadir Teksöz sosyal medya hesaplarından kısıtlama olmayan yerler için yaptığı açıklamasında, "Vergi levhası ve açma ruhsatlarında Açık ve net bir şekilde Bakkal,manav ,büfe ve kuruyemişçi yazan esnaflarımız için (Alış veriş merkezleri ve marketler gibi) yasak yoktur. ESNAF dostu sayın Valimiz Rahmi DOĞAN beye sonsuz teşekkürler. Hayırlı işler diliyorum." dedi.
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet