Skip Navigation Links

Esnaf Odası Başkanı Bölükbaşı, HBB BaşkanI Savaş'I Ziyaret Etti

Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı ve Başkan Yardımcısı Hamza Çankır, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfi Savaş'ı

 Esnaf Odası Başkanı Bölükbaşı, HBB BaşkanI Savaş'I Ziyaret Etti

Gündem   A+a-

Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı ve Başkan Yardımcısı Hamza Çankır, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfi Savaş'ı ziyaret etti.
Önceki gün gerçekleşen ziyarette Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı ve Başkan Yardımcısı Hamza Çankır, Dörtyol'un öncelikli sorunları ile Dörtyol Esnafının Hatay Büyükşehir Belediyesinden beklentilerini dile getirdiler.
Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı öncelikli olarak Çaylı Caddesi için daha önce alınmış olan Ukome kararının hayata geçirilmesinin esnaf açısından önemli olduğunu belirtti ve ister çift yön uygulamasına geçilsin, isterse de istikameti değiştirilsin, her iki uygulamanın de Çaylı Caddesi esnafı üzerinde olumlu bir fayda sağlayacağını ifade etti.
Sağlıklı içme suyunda, tesisattaki kayıplardan kaynaklanan büyük sıkıntılar olduğunu da vurgulayan Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı su kesintilerinin azaltılmasının altyapının tamamlanmasından geçtiğini söyledi.
Mezbahanenin tamamlanmış olmasından duydukları memnuniyeti de ifade eden Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı bu sektörde hizmet veren esnaflara büyük bir kolaylık sağlanmış olduğunu ve tesisi oldukça beğendiklerini belirtti.
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfi Savaş'ta ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu, içme suyu şebekesinin yenilenmesi ile ilgili çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini, önümüzdeki günlerde Çaylı Caddesi ile ilgili bir çalışma başlatacaklarını ve mezbahaneyi de en kısa zamanda tam kapasite işletmeye alacaklarını belirtti.
 
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet