Skip Navigation Links

Tuanna Dinlenme Tesisi Açıldı

İşletmeciliğini Kadir Oğuz'un yaptığı Tauna dinlenme ve eğlence tesislerinin açılışı yoğun davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Magazin   A+a-

İşletmeciliğini Kadir Oğuz’un yaptığı Tauna dinlenme ve eğlence tesislerinin açılışı yoğun davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi. Arsuz yolu üzeri güler yüz sitesinin 500 m ilerisinde hizmete giren Tauna dinlenme ve eğlence tesislerinde canlı müzik eşliğinde havuz başında akşam yemeğini sevdiklerinizle yiyebilirsiniz.

Tauna dinlenme ve eğlence tesisleri Arsuz yolu üzerinde deniz ve doğa ile iç içe sizleri bekliyor. Arsuz yolu üzeri güler yüz sitesinin 500 m ilerisinde hizmete giren Tauna dinlenme ve eğlence tesislerinde canlı müzik eşliğinde havuz başında akşam yemeğini sevdiklerinizle yiyebilirsiniz. İşletmeciliğini Kadir Oğuz’un yaptığı Tauna dinlenme ve eğlence tesislerinin açılışı yoğun davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi.


Güler yüzlü personeli kaliteli ve hızlı hizmetleriyle hijyenik ortamıyla, özel hazırlanmış şark köşeleriyle yorgunluğunuzu atmanın en güzel yeri. 500 kişilik kapasiteye sahip Tauna dinlenme ve eğlence tesisleri düğün salonu, çay bahçesi, yüzme havuzu ve resturant olarak hizmet vermekte.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet