Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

HBB En Büyük Destekçimiz Oldu

DİŞ HEKİMLERİNDEN LÜTFÜ SAVAŞ’A ANLAMLI ZİYARET

HBB  En Büyük Destekçimiz Oldu Web
TV

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay Diş Hekimleri Odası Yönetim Kurulu üyelerini makamında konuk etti.
Gerçekleşen ziyarette düşüncelerini açıklayan oda başkanı Nebil Seyfettin, Toplum Ağız Diş Sağlığı Haftası’nın 112. yıl dönümünü kutlamalarının pandemi süreci ve İzmir depremi sebebiyle kontrollü gerçekleştiğini belirtti.
“HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EN BÜYÜK DESTEKÇİMİZ OLDU”
Toplum Ağız Diş Sağlığı Haftası vesilesiyle Hataylı vatandaşlara bilgi aktarmak ve bilinç oluşturmak istediklerini de sözlerine ekleyen Seyfettin, “Bu önemli hafta vesilesiyle vatandaşlarımıza bilgi aktarmak ve bilinç oluşturmak istedik. Bu konuda Hatay Büyükşehir Belediyesi en büyük destekçimiz oldu. Çocuklarımıza görsel ve sosyal medya kanalları aracılığıyla ulaşmayı amaçladık. Bunun için de belediyeye ait LED ekran ve billboard’ları kullandık. Organizasyonumuzu üstlendiniz. En büyük katkıyı sağladınız” dedi.
Toplum ve kamu yararı adına cesaretli adımlar attığı ve diş hekimlerinin her zaman yanında olduğu için Başkan Savaş’a teşekkürlerini ileten Seyfettin, yeniden sağlıklı günlerde buluşmayı dilediğini ifade etti.
Konuklarının gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Lütfü Savaş, “Çocuklarımızın ağız ve diş sağlığına katkı sunmak için sizin rehberliğinizde her sene biz de bazı çalışmalar yapıyorduk. Ancak pandemi bu sene her şeyi etkiledi. Aşı çalışmaları hepimiz için umut oluyor. İnşallah yakın zamanda bu süreci atlatacağız” dedi.
Ziyaretin ilerleyen dakikalarında Hatay için yapılan yatırımları da konuklarıyla paylaşan Başkan Savaş, “Nisan ayında Expo’yu yapmayı planlıyoruz ancak pandemi sebebiyle ertelenir mi bilmiyorum. Biz hazırlığımızı 23 Nisan’da başlayacak gibi yapıyoruz. Expo aracılığıyla hem esnafımız hem iş insanlarımız hem şehrimiz kazansın istiyoruz” ifadelerini kullandı.
“KIRSAL KALKINMA PROJEMİZ İLE ÜRETİCİMİZ KAZANACAK”
Hatay’ın ticaret ve turizmine katkı sağlaması için birçok projeyi hayata geçirdiklerini ve geçirmeye devam ettiklerini de sözlerine ekleyen Savaş, “Şehrimizin ticaret ve turizm potansiyelini üst seviyeye taşımak istiyoruz. Bunun için Expo, gastronomi ve HADO ile katkı sunuyoruz. Son olarak kırsal kalkınma projemizi hayata geçirdik. Kırsal kalkınma projemiz ile üreticimiz, köylümüz, çiftçimiz kazanacak. Ve bu projemiz birçok belediyeye örnek olacak” dedi.
Ziyaretin sonunda Nebil Seyfettin ve Hatay Diş Hekimleri Odası Yönetim Kurulu üyeleri katkılarından dolayı Başkan Lütfü Savaş’a çiçek takdim etti.
 
HBB  En Büyük Destekçimiz Oldu  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar