Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun'un 100 Yıllık Trafik Sorunu 4 Girişle Çözülecek

Fatih Tosyalı,telefonun 7/24 herkese açık olduğunu belirterek vatandaşların kendisine ulaşabileceklerini söyledi.

İskenderun'un 100 Yıllık Trafik Sorunu 4 Girişle Çözülecek Web
TV

Gündem   A+a-

 İskenderun Belediye başkanı Fatih Tosyalı, Özçelik-iş Sendikası yeni binasına yaptığı ziyarette telefonun 7/24 herkese açık olduğunu belirterek aksaklık ve eksiklik görüldüğü takdirde kendisine ulaşabileceklerini söyledi.
 
İskenderun için halihazırda ki projeler hakkında bilgi veren İskenderun Belediye başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun'un 100 yıllık trafik sorununu ortadan kaldırmak istediklerini belirtti.
Sakarya mahallesi, sanayi sitesinin bağlantı noktası ve Şekere yolu bağlantı noktasının İskenderun'a giriş-çıkışlarda kolaylık sağlayacak şekilde düzenlendiğini belirten Başkan Tosyalı, bu 2 bağlantı noktasını İskenderun'a kavuşturduğumuz an İskenderun'a 4 giriş ve 4 çıkış olacağını söyledi.
İskenderun Belediye başkanı Fatih Tosyalı, Özçelik-İş'in yeni binasında yaptığı ziyarette şunları söyledi; "Göreve geldiğimiz günden bugüne belediye hizmetlerimiz devam ediyor. Bu yıl içerisinde 135 bin ton asfaltı 45 mahallemizle buluşturuyoruz. Kaldırımlarımız devam ediyor diğer tüm faaliyetler devam ediyor. Bizim en önemli projelerimizden bir tanesi İskenderun'un bağlantı yolu, biri Sakarya Mahallesi dediğimiz sanayi sitesinden, diğeri Şekere'de, bu 2 bağlantı yolu üzerinde tüm projeleri yaptık. 5. Karayolları Adana Bölge müdürlüğüne teslim ettik. O 2 bağlantı yolunu İskenderun'a kavuşturduğumuz an İskenderun'a 4 giriş ve 4 çıkış olacak. İskenderun'un 100 yıllık trafik sorunu ortadan kalkmış olacak. 2. biz göreve geldiğimiz günlerde ziyaret ettiğimiz Çevre ve Şehircilik bakanlığımıza eski stadın yerini Millet bahçesi yapılması konusudur. Şuan oranın projelendirmesi aşamasındayız. İsteğimiz oraya İskenderun'a 2. bir millet parkını kazandırmak. 3. projemiz ise Ziraat bahçesine 240 dönümü İskenderun belediyesine tahsis yaptırdık. Biz şimdi oraya çok güzel bir projelendirme yapacağız ihalesi de bitti. Orayı sadece İskenderun için değil diğer 15 ilçeden ve diğer illerden gelen ziyaretçilerin de hoşça vakit geçireceği bir ziraat parkı yapacağız. Üniversitemizle protokol imzaladık 40 dönümlük yer kiraladık. Oraya yeni bir stad projemiz var. Ondan sonra İskenderun'a çizdiğimiz 52 kmlik bisiklet yolu projemiz var."
 
"Telefonumuz 7/24 Hizmete Her Zaman Açık"
 
Dur durak bilmeden İskenderun için çalışan Başkan Tosyalı, vatandaşlardan gelen talepleri anında değerlendirdiklerini ve hassas davrandıklarını belirtti. İskenderun Belediye başkanı Fatih Tosyalı Yaptığı konuşmasında, "Sağolsun Murat Kayış CHP'li ama arada bizi de destekliyor gönlünün güzel olduğundan kaynaklı. Amaç İskenderun'a hizmetse amaç İskenderun'a bir şey yapmaksa, hepimizin bir noktada buluşacağımıza inanıyorum. Onun için desteği olan herkese teşekkür ediyorum. Sizlerden özellikle 2 şey talep ediyorum. 1. takip 2. denetim, çünkü memleket hepimizin memleketi. Gördüğünüz bir aksaklık ve eksiklik olursa lütfen paylaşmaktan çekinmeyin. İletişimimiz açık olsun, biz buna açığız kimini anında yapabiliyoruz, kimine bir program eşliğinde yapabiliriz. Herkes istiyor ki asfaltı aynı gün bitsin. Aynı gün nasıl bitsin 7 ay içinde 135 bin ton asfaltı dökmek gerçekten zor. Hastaneyi yaptık tam 3 günde bitirdik. Oradaki insanları da düşünmemiz lazım orada mağduriyet yaşanmasın diye. Sanayiyi yaptık pazar günü yaptık niye, insanlar işyeri açıkken mağdur olmasın diye, buna da çok hassas davranmaya dikkat ediyoruz. Benim telefonum 7/24 herkese açık ulaşabilirler." dedi
 
Göreve geldiğimiz günden bugüne belediye hizmetlerimiz devam ediyor. Bu yıl içerisinde 135 bin ton asfaltı 45 mahallemizle buluşturuyoruz. Kaldırımlarımız devam ediyor diğer tüm faaliyetler devam ediyor. Bizim en önemli projelerimizden bir tanesi İskenderun'un bağlantı yolu, biri Sakarya Mahallesi dediğimiz sanayi sitesinden, diğeri şekerede, bu 2 bağlantı yolu üzerinde tüm projeleri yaptık. 5. Karayolları Adana Bölge müdürlüğüne teslim ettik. O 2 bağlantı yolunu İskenderun'a kavuşturduğumuz an İskenderun'a 4 giriş ve 4 çıkış olacak. İskenderun'un 100 yıllık trafik sorunu ortadan kalkmış olacak. 2. biz göreve geldiğimiz günlerde ziyaret ettiğimiz Çevre ve Şehircilik bakanlığımıza eski stadın yerini Millet bahçesi yapılması konusudur. Şuan oranın projelendirmesi aşamasındayız. İsteğimiz oraya İskenderun'a 2. bir millet parkını kazandırmak. 3. projemiz ise Ziraat bahçesine 240 dönümü İskenderun belediyesine tahsis yaptırdık. Biz şimdi oraya çok güzel bir projelendirme yapacağız ihalesi de bitti. Orayı sadece İskenderun için değil diğer 15 ilçeden ve diğer illerden gelen ziyaretçilerin de hoşça vakit geçireceği bir ziraat parkı yapacağız. Üniversitemizle protokol imzaladık 40 dönümlük yer kiraladık. Oraya yeni bir stad projemiz var. Ondan sonra İskenderun'a çizdiğimiz 52 kmlik bisiklet yolu projemiz var.
İskenderun'un 100 Yıllık Trafik Sorunu 4 Girişle Çözülecek  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar