Skip Navigation Links

Çelik Yürekler Özçelik İş’te Buluştu

Özçelik İş Binası İskenderun’da Örnek Gösteriliyor

Çelik Yürekler Özçelik İş’te Buluştu Web
TV

Gündem   A+a-

 Özçelik-İş Sendikası yeni binasında misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.
Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Özçelik-iş Sendikası yöneticilerini yeni binalarında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
Binayı Başkan Mehmet Güngör ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gezen AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel ile İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, binada incelemelerde bulunurken çok donanımlı bir tesis yapıldığı için tebrik ettiler.
Özçelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı ve Hak İş Hatay İl Başkanı Mehmet Güngör, binada tüm imkanların ve özellikle yüz kişilik konferans salonunun tüm STK ve isteyen kuruluşlara açık olacağını söyledi.
Özçelik-iş ve Hak-iş Konfederasyonunu sadece hak ve emek mücadelesi veren bir kuruluş olarak görmediğini ifade eden Milletvekili Abdulkadir Özel, dünyadaki gelişmelere de kayıtsız kalmayan, mazlum coğrafyadaki kardeşlerine de ellerini uzatan bir sendika olarak gördüğünü söyledi.
Kendimizi bu sendikanın gönüllüsü olarak görüyoruz diyen Özel, "burada verilen hak ve emek mücadelesinin hep yanında olmaya ve desteklemeye devam edeceğiz" dedi.
Ülkemizde vaktiyle yaşanan insan hakları ihlalleri, inanç özgürlüğü sorunlarının da karşısında duran bir sendika olarak tanıdıklarını dile getiren Özel, "Özçelik-iş ve hak-iş sendikasını sadece hak ve emek mücadelesi veren bir kuruluş olarak görmüyoruz. Aynı zamanda ülkemizde vaktiyle yaşanan insan hakları ihlali, inanç özgürlüğü adına gösterdiği saygı konusunda tanıyor ve biliyoruz. Sadece ülkemizde değil dünyada ki gelişmelere kayıtsız kalmayan, bütün mazlum coğrafyada ki kardeşlerimize elini uzatan bir kuruluş olarak tanıyoruz. Bizler kendimizi bu sendikanın gönüllüsü olarak kabul ediyoruz. Burada verilen hak ve emek mücadelesinin hep yanında olmaya ve desteklemeye devam ediyoruz. Umarım İskenderun böyle kurumsal binalara daha sık kavuşur. Başkanımıza ve yönetim kurulu arkadaşlara huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin. Türkiye çok önemli bir süreçten geçiyor. Bölgesinde güçlü, dünyada da lider bir ülke olma mücadelesini sürdüren bir ülke. Yakın bir zamanda Azerbaycan'ın zaferiyle sonuçlanan bir savaş süreci yaşadık. "Ne oldu paşinyan" sürecini yaşadık, Azerbaycan Türk'ü kardeşlerimiz Karabağ'da yıllardır süren Ermenistan işgaline karşı, yine onların başlattığı küstahca saldırılar karşısında verdikleri püskürtme cevabıyla bugün bir çok toprağımız Allaha hamd olsun azadlıdır." dedi
 
Türkiye Gün Geçtikçe Güçleniyor
 
Türkiye'nin bölgedeki güçlü konumundan ve sanayi teknolojisinin geçmişten bugüne kadar nasıl ilerlediğinden bahseden Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel sözlerine şöyle devam etti; "90'lı yıllarda kurtarma operasyonu için helikopter veremediğimiz günlerde, bugün semalarında Türk malı, savunma sanayi araç gereçlerinin oluşturduğu bu anlamda Azerbaycan kardeşlerimize destek verip tüm dünyaya bunu haykırdığı bir dönem yaşıyoruz. Bunlar milletimizin verdiği destekle oluşan güçlü havanın getirdiği sonuçlarıdır. Allah memleketimize zeval vermesin, mazlum coğrafyadaki kanı ve gözyaşını dindirsin, milletimizin birliğini daim eylesin."
 
Başkan Tosyalı'dan Özçelik-İş'e Teşekkür
Özçelik-iş Sendikası yeni binasının İskenderun'a hayırlar getirmesini dileyen İskenderun Belediye başkanı Fatih Tosyalı, böyle bir binanın İskenderun'a kazanılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek şöyle konuştu; "Bu binanın yapım sürecinde hem başkanımızla hem Veysel Yayla beyfendiyle bayağı bir istişarelerimizi yaptık. Biz buranın yapımı konusunda belediye olarak elimizden gelen gayreti gösterdik. İyi de yapmışız çünkü İskenderun'umuza böyle güzel bir bina kazandırıldı. Güle güle oturun hayırlı hizmetler yapın. Bize de inşallah kullanmak nasip olur. İçerisinde çok güzel toplantı salonu var, seminer salonu var."
 
Her Bir İskenderunlu İçin 1 Fidan
 
11 Kasım Milli Ağaçlandırma günü olduğunu hatırlatan İskenderun Belediye başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun'da yaşayan her bir vatandaş için 1 fidan dikileceğini haber verdi. İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, konuşmasında; "Bugün Türkiye genelinde ağaç dikme töreni olacak. Biz İskenderun belediyesi olarak İskenderun'da yaşayan her vatandaşımız adına bir fidan dikiyoruz. İskenderun'da dikilmek üzere 250 bin fidan bağışı yaptık Orman genel müdürlüğümüze." dedi.
 
Bu Bina İskenderunlular İçin Var
 
Özçelik-iş Sendikası İskenderun Şube Başkanı ve Hak iş Hatay İl Başkanı Mehmet Güngör, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Özçelik-iş sendikası binasına ilk ruhsatını veren Belediye Başkanı Fatih Tosyalı'ya teşekkür etti.
Sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen ziyarette kısa bir konuşma yapan Özçelik-İş İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, "Bizlere bu sabahın güzel saatlerinde zaman ayırdıkları için, kendilerine çok teşekkür ediyorum. Daha önce ilçe başkanımız, belediye başkanımız inşaat aşamasında buraları ziyaret ettiler, yakından ilgilendiler. Özellikle ruhsatın ilk alınmasında, İskenderun'da ilk ruhsatın verilmesinde sayın belediye başkanımızın emeği çok kendilerine tekrar teşekkür ediyorum. Sonuçta burası şahısların malı değil, burası bir kuruluş Özçelik-iş sendikası bizim için ayrı bir değer, bu bölge için ayrı bir değerdir. Bu Özçelik-iş binası İskenderun'un binasıdır. İskenderun'un bütün STK’ları ve burayı kullanmak isteyen bütün arkadaşlar gönül rahatlığıyla bizden bunu talep edip kullanabilirler. Bu binanın yapımında başta genel başkanım, genel merkez yöneticilerim, şube yöneticilerim olmak üzere hepinize çok teşekkür ediyorum." Dedi
 
 
 
 
 
 
 
 
Çelik Yürekler Özçelik İş’te Buluştu  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet