Skip Navigation Links

Mutluluğunuz Daim Olsun

İskenderun ve Antakya’nın tanınmış ailelerinden Kart ve Hürriyetoğlu ailelerinin evlatları Lale ile Sami muhteşem bir düğün töreniyle dünyaevine girdi

 Mutluluğunuz Daim Olsun

Magazin   A+a-

 
İskenderun ve Antakya’nın tanınmış ailelerinden Kart ve Hürriyetoğlu ailelerinin evlatları Lale ile Sami muhteşem bir düğün töreniyle dünyaevine girdiler.
Sapphire Kır Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğün törenin de, Kezban- Hikmet Hürriyetoğlu ile Gül - Münir Kart çifti, evlatlarının en mutlu gününe şahitlik etmek için düğüne katılan misafirlerini en güzel şekilde ağırladılar.
Covid 19 salgını nedeniyle maske ve mesafe kurallarına uyularak gerçekleşen düğün töreninde Müzik Öğretmeni Lale Hürriyetoğlu ile yine Müzik Öğretmeni Sami Kart’ın nikahını İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı kıydı.
Bir ömür boyu birlikteliğe güçlü birer evet diyen mutlu çifti eş ilan eden Başkan Tosyalı, evlenme cüzdanını gelin Lale Kart (Hürriyetoğlu)’na verdi.
Davetlilerin coşkulu alkışları arasında dünyaevine giren Lale-Sami Kart çifti, en mutlu günlerine şahitlik eden herkese teşekkür ettiler.
Biz de 8. Gün Haber Web Tv olarak Kart ve Hürriyetoğlu ailelerinin evlatları Lale ve Sami Kart çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet