Skip Navigation Links

Atatürk ve Hatay

10 Kasım Atatürk’ü Anma Etkinlikleri Kapsamında (İSTE) tarafından “Atatürk ve Hatay” konulu bir söyleşi gerçekleştirilecek.

Atatürk ve Hatay

Gündem   A+a-

 10 Kasım Atatürk’ü Anma Etkinlikleri Kapsamında İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) tarafından “Atatürk ve Hatay” konulu bir söyleşi gerçekleştirilecek.
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) içinde bulunduğumuz pandemi sürecini göz önünde bulundurarak 10 Kasım Atatürk’ü Anma etkinliklerini çevrimiçi olarak gerçekleştirmeye devam ediyor.
İSTE Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuvarı’nın 10 Kasım Atatürk’ü Anma Gününe özel Atatürk’ün sevdiği eserleri seslendirecek olmasıyla birlikte, İSTE Atatürkçü Düşünce Öğrenci Topluluğu Akademik Danışmanı, Öğr. Gör. Dr. Yahya Yılmaz tarafından da “Atatürk ve Hatay” konulu bir çevrimiçi söyleşi gerçekleştirilecek.
Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan ve “10 Kasım Salı günü saat 15.00’da çevrimiçi olacak olan söyleşinin İSTE resmi sosyal medya hesaplarından ve htts://youtube.com/IsteEduTr adresinden takip edilebileceğini” belirten İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci; “gönül isterdi ki hem konservatuvarımızın etkinliğini hem de Atatürkçü Düşünce Öğrenci Topluluğu Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Dr. Yahya Yılmaz beyefendinin söyleşisini yüz yüze takip edelim ancak şu an için Covid-19 salgını dolayısıyla bu mümkün değil. İnşallah kısa zaman içinde bu zorlukları hep birlikte aşacağız” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet