Skip Navigation Links

Türkiye'nin Eski Yüzü ve Yeni Yüzü Bu Resimlerde ..

Tüm çocuklar gülsün diye annesi Güler Eren adına memleketi Hassa'ya 10 derslikli bir anakolu yaptıran Sanayici İşadamı Sabit Eren'e, yaptığı hayrın ön

Gündem   A+a-

 
Tüm çocuklar gülsün diye annesi Güler Eren adına memleketi Hassa’ya 10 derslikli bir anakolu yaptıran Sanayici İşadamı Sabit Eren’e, yaptığı hayrın önemini bir kez daha ortaya koyan resim Adalet Bakanlığı’ndan geldi..
 
Türkiye’nin Eski Yüzü ve Yeni Yüzü Bu Resimlerde..
 
Erenler Demir-Çelik Sanayi A.Ş. Sahibi ve Er-Tu Demir-Çelik Sanayi A.Ş. Ortağı Sabit Eren’in vefat eden annesi adına Hatay’ın Hassa ilçesinde yaptırdığı ikinci dönem az sayıda öğrenciyle de olsa faaliyete giren 10 derslikli Güler Eren Anaokulu’nun açılış töreni için geri sayım başlarken, okulun yerinde daha önce faaliyette bulunan cezaevinin resimleri Adalet Bakanı Sadullah Ergin’in talimatıyla arşivden çıkarıldı.
Uzun süredir yapılan araştırmalar sonuç vermeyince AK Parti Hatay Milletvekili Mehmet Öntürk’ün girişimleri ile cezaevinin resimleri Adalet Bakanı Sadullah Ergin’in talimatıyla arşivden çıkarılınca, yıkılan cezaevinin yerine yapılan anaokulunun önemi bir kez daha anlaşıldı.
Güler Eren Anaokulu’nun açılış töreni ile ilgili henüz tarih açıklanmazken, açılış öncesi 8. Gün Haber’in ulaştığı cezaevi resmi ile Türkiye’nin aydınlık geleceği çocukların yetişeceği son derece modern ve hiçbir fedakarlıktan kaçınılmadan İşadamı Sabit Eren tarafından annesi Güler Eren adına yaptırılan 10 derslikli anaokulunun resimlerini karşılıklı olarak yayınlıyoruz.
Yayınladığımız bu iki resim, Türkiye’nin eski yüzü ile yeni yüzü arasındaki farkı ortaya açıkça koyarken, özellikle günümüzde okul yaptırmanın önemini bir kez daha ortaya çıkartıyor.
 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet