Skip Navigation Links

TSM Ziyafeti Mükemmeldi..

Konserin onur konukları Eskişehir Halk Eğitim Merkezi Koro Şefi Bestekar Hüseyin Erbay, İskenderunlu Bestekarları İdil Çeliker(Bağirsakçi) ile Türkiy

Magazin   A+a-

Konserin onur konukları Eskişehir Halk Eğitim Merkezi Koro Şefi Bestekar Hüseyin Erbay, İskenderunlu Bestekarları İdil Çeliker(Bağirsakçi) ile Türkiye’nin ünlü Kanun Üstadlarından Bestekar Sezgin Çengel konsere renk kattılar.
TSM Ziyafeti Mükemmeldi..
İskenderun Belediyesi Musiki Derneği 2010 yılının son konserini İskenderun Belediyesi Kültür Sarayı’nda verdi.


Muhteşem bir Türk Sanat Müziği dinletisi için salonu dolduran sanat severler, Şef Murat Bulut yönetiminde birbirinden harika eserleri dinlerken zaman zaman duygu yoğunluğu yaşadılar.
Şef Murat Bulut’un koroya ve sanat severlere hakim olmadaki tecrübesi konserin daha keyifli geçmesini sağladı.
Konserin onur konukları Eskişehir Halk Eğitim Merkezi Koro Şefi Bestekar Hüseyin Erbay, İskenderunlu Bestekarları İdil Çeliker(Bağirsakçi) ile Türkiye’nin ünlü Kanun Üstadlarından Bestekar Sezgin Çengel konsere renk kattılar. Kanun Üstadı Bestekar Sezgin Çengel, saz heyeti arasında Kanunuyla sanatseverlere güzel bir gece yaşattı. İkinci bölümde koronun seslendirdiği kendi bestelerinde sahnedeydi. Özellikle kendi bestelerinde koroyu yöneten Erbay, kah duygu yoğunluğu yaşattı kah coşturdu.


Türk Sanat Müziği Severlerin zaman zaman tempo tutarak şarkılara eşlik ettikleri gözlenirken, konserleri kesinlikle kaçırmayan bir Türk Sanat Müziği aşığı Güven Makine Sanayi ve Özel Palmiye Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kirmit eşiyle birlikte en ön sıradaki yerinde şarkılara eşlik ediyordu.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet