Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Sanat Engel Tanımıyor

“İSTE M. Y. Devlet Konservatuvarı Online Müzik Etkinlikleri Başlıyor”

Sanat Engel Tanımıyor

Eğitim   A+a-

“İSTE M. Y. Devlet Konservatuvarı Online Müzik Etkinlikleri Başlıyor”
Türkiye ve dünyayı etkisi altına alan Pandemi süreci nedeniyle üniversitelerin büyük bir kısmı uzaktan öğretim ya da hibrit modeliyle faaliyetlerine devam ederken İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuvarı (MYDK) sanatsal faaliyetlerine online olarak sürdürecek.
İnsanlarda oluşan bu olumsuz ruh halini müzikle pozitife bir hale getirmek isteyen İSTE MYDK akademisyenleri ilk programını ise 29 Ekim de gerçekleştirmeyi hedefliyorlar. Ayda bir yada iki program olarak; dinleti, resital, söyleşi, workshop vb. etkinlikler akşam saatlerinde konservatuvarın sosyal medya hesapları üzerinden izleyicilere ulaştırılacak.
Alanında uzman akademisyenler, sanatçılar, yöresel sesler ve aşıkların konuk olacakları İSTE Online Müzik Etkinleri 30 veya 45 dakika olacak şekilde tek bölümde gerçekleşecek.
Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci’de “İnşallah içinde bulunduğumuz bu zorlu pandemi sürecini en kısa sürede geride bırakır ve bu etkinliklerimizi yüz yüze salonlarda yapmaya tekrar başlarız” diyerek, programın gerçekleşmesinde emeği geçen Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuarı akademisyenlerini tebrik etti.

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar