Skip Navigation Links

Arsuz Belediyesi'nden 'Psikolojik Destek'

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven’in talimatıyla, Arsuz Belediyesi bünyesinde “Acil Psikolojik Destek Hattı” kuruldu.

Arsuz Belediyesi'nden 'Psikolojik Destek'

Arsuz   A+a-

Belende başlayan ve Arsuz’un; Nardüzü, Karaağaç, Nergizlik, Karahüseyinli ve Kışla mahallelerinde maddi ve manevi hasarlara yol açan yangının, vatandaşlar üzerindeki psikolojik etkisini aza indirmek amacıyla, Arsuz Belediyesi tarafından “Acil Psikolojik Destek Hattı” oluşturuldu. Yangından etkilenen vatandaşlara psikolojik destek verilecek.
Yaşanan yangın felaketinin özellikle çocuklar üzerindeki etkisinin daha fazla olduğunu belirten Başkan Asaf Güven, “ Belen Sarımazıda başlayan ve Arsuz, İskenderun ilçelerini de kapsayan büyük bir yangın felaketini atlattık. Elbette bizi sevindiren insani can kaybının yaşanmaması oldu. Ama maalesef ormanda yaşayan yabani hayvanların çoğu yanarak can verdi. Yangından yerleşim yerleri de çok fazla etkilendi. Evi, bağı bahçesi yanan vatandaşlarımız oldu. Bizler de belediyemizin imkânları doğrultusunda vatandaşlarımıza yardımcı olmaya çalışacağız. Bunun yanında psikolojik olarak etkilenen vatandaşlarımıza, özellikle de çocuklarımıza psikolojik destek vermek amacıyla acil destek hattını oluşturduk. Burada Psikolog Taner Tarık Sucu arkadaşımızı da teşekkür ediyorum, gönüllü olarak bize destek verecek. Desteğe ihtiyacı olan vatandaşlarımız bizi 444 7 922 numaralı Acil Destek Hattımızdan arayarak randevu talebinde bulunabilirler. Bizler de evlerine kadar gidip bu hizmeti ücretsiz bir şekilde vereceğiz. Burada amacımız özellikle yangın felaketinin yaratmış olduğu manevi zararın en aza indirilmesini sağlamaktır,” ifadelerini kullandı.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet