Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İTSO'dan Emniyet Teşkilatı'na Çok Amaçlı Drone Desteği

Sahil Güvenlik Botu 6 Araç ve Drone’nin Teslim Töreni Gerçekleştirildi

İTSO'dan Emniyet Teşkilatı'na Çok Amaçlı Drone Desteği

Gündem   A+a-

 Sahil Güvenlik Botu 6 Araç ve Drone’nin Teslim Töreni Gerçekleştirildi

İTSO’dan Emniyet Teşkilatına Dron Desteği

Hayırsever iş insanları tarafından İskenderun Sahil Güvenlik Grup Komutanlığına hibe edilen 1 adet kontrol botu ve İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğüne hibe edilen 6 adet araç ile 1 adet Dron’un teslimi için tören düzenlendi.

Her daim Güvenlik Güçlerimizin yanında olan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yine önemli bir hizmete daha katkı sağladı. İskenderun Emniyet birimleri için ihtiyacı hissedilen çok amaçlı Drona ile havadan görüntü almada daha etkin görev üstlenmesine vesile olan İTSO Yönetimine, Hatay Valisi Rahmin Doğan başta olmak üzere Emniyet yetkilileri teşekkürlerini ilettiler.

İskenderun Deniz Üs Komutanlığında düzenlenen törende, İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı YILMAZ’a desteklerinden dolayı İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı tarafından plaket takdim edildi.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan yardımcıları Muhsin Yeter, Mahir Taner, İTSO Muhasip üye Gassan Kuran İTSO yönetim Kurulu Üyeleri Müfit Tennioğlu Raşit Özyurt, Hıdır Güneş düzenlenen törende yer aldılar.

 

İskenderun Sahil Güvenlik Komutanlığında düzenlenen törene Vali Doğan’ın yanı sıra, Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel, Suzan Şahin, İSTE Rektörü Tolga Depci, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Murat Fırat, Sahil Güvenlik Bölge Komutanı Albay Oğuz Bavbek, İl Jandarma Komutanı Albay Emrullah Büyük, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Sahil Güvenlik İskenderun Grup Komutanı Kıdemli Binbaşı Oğuz Emre Çiçek, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol, İskenderun OSB Başkanı Ayhan Tosyalı, Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş, İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İskenderun Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu, Limak İskenderun Uluslararası Liman İşletmeciliği Genel Müdürü Gündüz Arısoy, MMK Metalürji Genel Müdürü Deniz Kvasov, Ekinciler Demir ve Çelik Sanayi Şirketi Yönetim Kurulu Üyesi Recep Ekinci, Yazıcı Demir Çelik Sanayi ve Turizm Ticaret Şirketi Müdürü Osman Gözükara ve ilgili kurum müdürleri katıldı.

Tören hayırsever iş insanlarına protokol tarafından plaket takdim edilmesinin ardından, hibe edilen araçların incelenmesi ile son buldu.

 
 
 
 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar