Skip Navigation Links

HOG Harley Dawidson Ankara-Adana Gurubu Arsuz'da

HOG Harley Dawidson Ankara-Adana Gurubu Arsuz'da

HOG Harley Dawidson Ankara-Adana  Gurubu Arsuz'daWeb
TV

Arsuz   A+a-

 Dünyaca ünlü motosiklet gurupları olarak bilinen Harley Dawidson üyeleri Arsuz kaymakamı Musa Sarı’yı ziyaret ederek yangın nedeniyle geçmiş olsun dileklerini iletip fidan desteği sözü verdiler.
HOG HARLEY DAWIDSON Onur gurup üyesi bölgemiz iş adamlarından Adnan Yenerin ev sahipliğinde Harley tutkunları Arsuz meydanında motosikletleri ile tur attılar. Arsuz otelde kalan ve bölgenin güzelliklerini keşfetme fırsatı bulan gurup üyeleri Arsuz kaymakamı Musa Sarı’yı ziyaret ederek yangın nedeniyle geçmiş olsun dileklerini iletip fidan desteği sözü verdiler. Ev sahibi gurup üyesi Adnan Yener yangın nedeni ile gerek Arsuz’ Belen ve İskenderun kaymakamının yangınla mücadelede gece gündüz çalıştıklarını belirterek bir vatandaş olarak çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Harley Dawidson Ankara Chapter başkanı Alper Ok ise güney doğu gezileri kapsamında Arsuz’a geldiklerini ve bölgenin güzelliklerini çok beğendiklerini belirterek yangın nedeni ile Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’ya geçmiş olsun dileklerini iletti ve fidan dikme seferberliğinde destek olmak istediklerini söyledi.
Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yangında olumsuz hava koşulları nedeni ile zararın olduğunu ancak Zararların karşılanması noktasında Devletin Milletinin yanında olduğunu ifade etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HOG Harley Dawidson Ankara-Adana  Gurubu Arsuz'da videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet