Skip Navigation Links

İskenderunlular Müziğe Doyacak

İskenderun Yeni Cemnur tesislerinde dün Yeni Cemnur tesisleri sahibi Yıldırım Alpay düzenlediği kahvaltıyla 26 Mart'ta Mustafa Ceceli Konseri ile açıl

Magazin   A+a-

İskenderun Yeni Cemnur tesislerinde dün Yeni Cemnur tesisleri sahibi Yıldırım Alpay düzenlediği kahvaltıyla 26 Mart'ta Mustafa Ceceli Konseri ile açılacağını duyurdu. Alpay açıklamasında "İskenderun'un eğlence hayatına yei soluk getirecek yeni yapısı ve 500 kişilik müğşteri kapasitesiyle yılın on iki ayı Türkiye'nin önde gelen sanatçılarıyla geçmişi ve geleceği aynı anda siz İskenderunlulara Club Gusto ile yaşatacağız. Türkiye'de eğlence kültürünün İskenderun halkıyla bütünleşmesine şahitlik edeceğiz.
E5 yolu üzerinde Yeni Cemnur Tesisleri çatısı altında hizmete girecek olan Club Gusto, 26 Mart Cuma Gecesi kapılarını, Türk Pop Müziğinin önde gelen isimlerinden Mustafa Ceceli ile açıyor.
Yepyeni dizayn ve konseptiyle hizmete girecek olan Club Gusto'da ünlü DJ'lerin yanı sıra, popüler sanatçıların sahne alacakları programlar, özel davetler ve organizasyonlarla adından sıkça söz ettirecek ve İskenderun gece hayatına renk katacak." diyerek 26 Mart Cuma günü Mustafa Ceceli Konseri ile başlayacak olan Club Gusto'nun 15 günlük periyotlarla ünlü sanatçıları ağırlayacağını belirtti.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet