Skip Navigation Links

'Eğitici Ve Öğretici Özelliklere Dikkat Ediyorum'

İlçemizin ve bölgemizin tanınmış ilizyonistlerinden, İlizyonist Faruk Ağar, başarı gösteriyle beğeni toplamaya devam ediyor.

Magazin   A+a-

 
“Eğitici Ve Öğretici Özelliklere Dikkat Ediyorum”
 
İlçemizin ve bölgemizin tanınmış ilizyonistlerinden, İlizyonist Faruk Ağar, başarı gösteriyle beğeni toplamaya devam ediyor.
Çok çeşitli ilizyon gösterileri ve diğer sahne sunumlarıyla, çocukların ilgisini çeken sempatik ilizyonist Faruk Ağar, son olarak Hassa’daki Güler Eren Anaokul açılışında Hassa’lı çocuklara bir birinden ilginç gösteriler sundu. Küçüklerden her sunum sonrası alkış alan Faruk Ağar, ayrıca gösteriyi izleyen çocukların, oyuna katılımlarını sağlayarak, izleyicilerin dikkatini tamamen gösteriye çekmesini biliyor. Eğitici ve öğretici oyunlara da önem veren İlizyonist Faruk Ağar, gösteri aralarında çocuklara yönelttiği bazı sorularla onlara bazı bilgi yüklemeleri yapıyor ve çocukların eğitim ve öğretimine bir nebzede olsa katkı sunuyor. Bölgenin aranılan ilizyonistlerinden olan Faruk Ağar, gösterilerde kullandığı çeşitli malzemeleri yenilemesi ve çok renkliliğe önem vererek gösterilerinin al benili olmasına büyük özen gösteriyor. İlizyon gösteriyle ilgili bilgi veren İlizyonist Faruk Ağar “İzleyicilerin beğenisini toplamak adına işimi ciddiyet ve dikkatle yaparım. Gösterilerde yenilikte şart. Son yenilikleri takip edip bunları hemen sahnede gerçekleştiriyorum. Sunumların sırasında eğitici ve öğretici özelliklere de dikkat ediyorum. Gösteri sırasında çocuklara birer yeni sözcük bile öğretsem bu onlara öğretim ve eğitimlerinde yarar sağlayacaktır. İlizyonun insanı fikir jimnastiğine yönelten yani beyni canlı tutan bir özelliği vardır. İzleyenler için bu daha kapsamlı bir egzersizdir” diye konuştu. Çeşitli açılışlar, etkinlikler, özel günler ve doğum günlerinde ilizyon gösterileri yanında diğer gösteri sanatlarını sergileyen İlizyonist Faruk Ağar’la 0 536 451 81 87 numaralı telefonla irtibat kurmak ve gösteri daveti yapmak mümkün olurken, Ağar’ın her geçen gün artan sahne performansıyla, ilçemiz İskenderun’u İlizyon alanında başarıyla temsil ettiği gözleniyor.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet