Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hatay Vakfı’ndan ERASMUS+ projesi

AYDEĞER: PROJEYİ YAPMAZSAK İPTAL OLACAKTI

Hatay Vakfı’ndan ERASMUS+ projesi Web
TV

Gündem   A+a-

 Hatay Vakfı, Türkiye Ulusal Ajansı’nın desteklediği Erasmus+ Gençlik Hareketi projesi kapsamında çok kültür tek dünya benim teknolojim adlı program kapsamında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Antakya Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen basın toplantısına Hatay Vakfı Başkanı İhsan Aydeğer, Hatay Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Emre Huri, vakıf üyeleri ve basın mensupları katıldı. Programın açılış konuşmasını Başkan Aydeğer yaptı.

AYDEĞER: PROJEYİ YAPMAZSAK İPTAL OLACAKTI

Aydeğer yaptığı kısa konuşmada, “Güzel bir Antakya sabahında bir aradayız. Bu hafta boyunca Avrupa’nın çeşitli bölgelerinden Hatay’a gelen genç üniversiteli kardeşlerimizle bir arada olacağız. Avrupa Birliği ile ilgili projemiz olacak. Pandemi dönemindeyiz. Dikkatli olacağız. Maske ve mesafe kurallarına uyacağız. Bu projeyi bu sene yapamazsak proje iptal olacak. Bu sebeple projeyi yapmak zorundayız. Hepiniz tekrardan hoşgeldiniz” ifadelerini kullandı.

HURİ: HATAY’I TEKNOLOJİYLE BULUŞTURMAK İSTEDİK

Hatay Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Emre Huri, “Bir Avrupa Birliği projesini Hacettepe Üniversitesi ve Hatay Vakfı ortaklığıyla Hatay’da gerçekleştiriyoruz. 12-18 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan bu program normalde 1 Ocak’ta başladı. Geç kalınmış bir proje aktivitesidir. 1 haftalık eğitim planladık. Nasıl ki hayat devam ediyorsa biz de Türkiye Ulusal Ajansı’nın desteklediği Erasmus+ Gençlik Hareketi projesini yapmak zorundayız. Elimizden geldiğince bu projeyi yapmaya çalışacağız. 24 yabancı arkadaşımız var farklı ülkelerden gelen üniversite öğrencilerimiz var. Hacettepe’den gelen 10 öğrencimiz var. Hatay MKÜ’den ve İSTE’den de öğrencileri davet etmek istedik. Projenin amacı çok kültür tek dünya benim teknolojimdir. Biz çok kültürlü olan Hatay’ı teknolojiyle birleştirelim istedik. Öğrencilerimiz gruplar kurarak fikirlerin yarıştıracak. Biz de bunu yakından takip edeceğiz ve kazananlara Hatay’a özgü hediyelerimiz olacaktır” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından katılımcılara kahvaltı ikramı yapıldı. Program fotoğraf çekimiyle sona erdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hatay Vakfı’ndan ERASMUS+ projesi  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar