Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Güven’den Sağduyu Çağrısı !

Ciğerlerimizi Yakanlar Cezasız Kalmayacaktır …

Başkan Güven’den Sağduyu Çağrısı !

Gündem   A+a-

 Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Av. Abdülkadir Güven'den sukünet çağrısı geldi. İlçe Başkanı Güven'in açıklaması şöyle; Bölgemizde çıkan Orman Yangınları, hepimizi derinden üzdü. Bir yandan yangınla mücadele ederken, diğer yandan evini terk etmek zorunda kalan çaresiz vatandaşlarımızla ilgilendik.
Devletimiz, ilk andan itibaren tüm imkanlarını seferber ederek acımızı en hafif şekilde atlatmamıza yardımcı oldu. Tarım ve Orman Bakanımızdan sonra İçişleri Bakanımızın da bizzat gelerek bizlerin yanında olması ve yaralarımızı sarması #DevletMilletElEle düşüncesi ile destek vermesi, bizleri rahatlatmıştır.
Hain düşünce ile ciğerlerimizi yangına çeviren Devlet düşmanları, elbette cezasız kalmayacaktır.
Sayın Bakanlarımızın ve Hatay Valimizin de açıkladığı gibi gözaltına alınan kişiler vardır. Adli makamlarca konu hassasiyetle çok yönlü bir şekilde soruşturulmaktadır.
Halkımız yangın nedeniyle teyakkuzdadır. Bu hususu anlayışla karşılıyoruz. Lakin gördüğümüz her şüpheliyi kendi yöntemlerimizle cezalandırmak yerine Emniyet Güçlerimize bilgi vermemiz daha doğru olacaktır. Masum birini sırf şüphelendim diyerek zan altında bırakmak, darp etmek, kul hakkına girer.
Barışın, medeniyetin ve kardeşliğin hüküm sürdüğü güzel bölgemizde aynı iklimin sürdürülmesi, asılsız haber yayan provokatörlere dikkat edilmesi de çok önemlidir.
Emniyet güçlerimiz bu dün olduğu gibi bugün de asayişin devamı için ellerinden geleni yapacağından eminiz.
İskenderun’umuzda, Belen’imizde ve Arsuz’umuzda zarar gören hemşehrilerimize tekraren geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
Bu vesile ile Hemşehrilerimizi sükunete davet ediyor, yeni haftanın hepimize hayırlı olmasını diliyorum.
AK Parti İskenderun İlçe Başkanı
Av.Abdülkerim GÜVEN
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş