Skip Navigation Links

CHP Arsuz Mahmut’suz Daha Şirin ve Verimli Olur !

CHP Arsuz Mahmut’suz Daha Şirin ve Verimli Olur !

CHP Arsuz Mahmut’suz Daha Şirin ve Verimli Olur !

Arsuz   A+a-

 CHP Arsuz İlçe Başkanlığı yönetim kurulundan Yunus Çoğun, Tahir Yetkin, Gökhan Ünlü, Necati Ulus, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Keskin, Gençlik Kollarından Kıymet Uçar, Meclis Üyeleri Kamil Bülent Keskin, Hamdan Demirkan, Arsuz Belediye Başkanı Dr Asaf Güven’i ziyaret ederek, ilçe teşkilat binasının bitirilmesine sunduğu katkılarından dolayı teşekkür ettiler.
Arsuz İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri, gençlik kolları başkanı ve meclis üyelerinin ziyaretinde İlçe Başkanı Mahmut Şirin’in olmaması dikkat çekti.
Sosyal medya hesaplarından paylaşılan fotoğraftan çıkarılan sonuç ise, CHP Arsuz İlçe Başkanı Mahmut Şirin hakkındaki çeşitli iddialara yanıt vermeden, yönetim kurulunu hiçe sayarak bireysel hareket ve tavırlar sergilemesine tepki olarak yorumlandı.
Parti binasının elektrik faturasını aylarca ödemediği gibi kaçak elektrik kullandığı iddia edilen Mahmut Şirin’in, yeni ilçe binası için harcanan meblağın 80 bin Tl’yi bulduğu yönündeki açıklamasına ise, “Madem bu kadar para vardı neden elektrik faturasını ödemedin ve kaçak elektrik kullanarak partinin adını böyle bir ithamla neden kirlettin? Arsuz Belediyesi’nin katkısı olmadan İlçe teşkilat binasının kiralanma, tadilat ve tefrişi için kullandığını açıklandığın 80 bin Tl’yi nereden temin ettin?” soruları akıllara geliyor.
Bilindiği üzere, bir süredir gazetelerde ve sosyal medyada, CHP Arsuz ilçe teşkilatı bünyesinde İlçe Başkanı Mahmut Şirin’in sergilediği yönetim anlayışına ve çeşitli iddialara da yakışıksız yanıtlar vermesine tepkiler sürüyor.
Şirin Geldi Çirkinleşiyor başlığıyla gazetelerde ve sosyal medyada hedef alınan CHP Arsuz İlçe Başkanı Mahmut Şirin’e en önemli tepkilerden birisi de, bazı meclis üyelerini, yönetim kurulundaki bazı isimleri, gençlik kolları başkanı Mehmet Keskin ve ekibini yok saymasına.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Benim umudum gençliktedir” açıklamasının tam da zıttı bir tavır sergileyen, partinin gençlik kollarını yok sayan ve dışlayan Mahmut Şirin’e yönelik tepkilerin ileriki günlerde büyümesi bekleniyor.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet