Skip Navigation Links

Yayladağı'nın 'Deva' sı İbrahim Açık

DEVA Partisi 81 il ve ilçede yapılanmalarına devam ediyor. Yapılanmalar kapsamında Yayladağı İlçe Teşkilat Başkanlığına İbrahim Açık getirild

Yayladağı'nın 'Deva' sı İbrahim Açık

Gündem   A+a-

 Türkiye'nin en önemli isimlerinden olan Ali Babacan'ın kurduğu DEVA Partisi 81 il ve ilçede yapılanmalarına devam ediyor. Yapılanmalar kapsamında Yayladağı İlçe Teşkilat Başkanlığına İbrahim Açık getirildi.
 
YAYLADAĞI'NDA SEVİNÇLE KARŞILANDI
 
Yayladağı'nın sevilen isimlerinden olan İbrahim Açık'ın, DEVA Partisi İlçe Başkanlığına getirilmesi, sevenleri tarafından sevinçle karşılandı. İlçe başkanlığına getirilen İbrahim Açık'ın mazbatasını DEVA Partisi Hatay İl Başkanı Sabit Coşkun verdi.
 
İBRAHİM AÇIK KİMDİR?
 
09.08.1981 yılında Hatay ili Yayladağı ilçesinde dünyaya geldim. İlkokulu Yayladağı Atatürk İlköğretim Okulunda okudum. Orta okulu ve liseyi son sınıfa kadar Yayladağı İmam Hatip Lisesinde okudum. Daha sonra üniversiteye hazırlanmak için lise son sınıfı da Hatay İmam Hatip Lisesinde okuyarak 1999 yılında mezun oldum. Evli ve 3 çocuk babasıyım. 2004 yılından bu yana Yayladağı'nda, bilgisayar ve güvenlik sistemleri üzerine kendime ait şirketimde faaliyet göstermekteyim.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet