Skip Navigation Links

Ökkeş Geçer'den Zehir Zemberek Sözler!!!

İnadına maçlara gidin. Belediyecilik çöp toplamak değil. Verdiğiniz her yarım oyun bile hesabını sorun.

Spor   A+a-

 
Ökkeş Geçer Ağır Konuştu!!!
 
 
İnadına maçlara gidin. Belediyecilik çöp toplamak değil. Verdiğiniz her yarım oyun bile hesabını sorun. Sedat Uysal yönetimine kim ne derse desin sahip çıkın. Zamanında bana da bir sürü şey dediler. Katkı vermeyenlerin hesap sorması hiç önemli değil. Kentte birlik ve beraberliği sağlayacak yegane anahtar İskenderunspor. Maçlara gidin, takınımınıza sahip çıkın, ortalığı demir çelikspora bırakmayın.” gibi bir çok önemli sözü taraftarlara yaptığı ateşli konuşmada söyleyen Ökkeş Geçer’den zehir zemberek mesajların özeti haberin içeriğinde ve konuşmasının tamamını da 8. Gün Haber’de iki bölümden oluşan videoda bulabilirsiniz.
 
Ökkeş Geçer’den Zehir Zemberek Sözler!!!
İskenderunspor’un “İmparator” lakaplı Efsane Başkanı Ökkeş Geçer, İskenderun Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde taraftarlarla bir araya geldi. Sadece 8. Gün Haber’in kamerasıyla bulunduğu taraftarlarla buluşma toplantısının yankıları uzun süre gündemden düşmeyeceğe benziyor.
Coşkulu bir karşılama töreniyle eski başkanını bağrına basan taraftarların “Geri dön İmparator” çağrısı, aile durumu ve iş yaşamıyla ilgili konuları nedeniyle Ökkeş Geçer tarafından ertelendi. Yeni yaptığı evlilik, eşinin ve oğlunun Türkçe bilmemesi, büyük oğlunun yeni evlenmesi ve inşaat işlerine yeni başlaması nedeniyle ailesinin başında olması gerektiği için taraftarların ısrarlı çağrısına olumsuz yanıt veren Ökkeş Geçer, üç yıl sonrası için “takımın başına gelirim” mesajı verdi. Ökkeş Geçer, Sedat Uysal başkanlığındaki yönetime mutlak destek verilmesi için taraftarlara nasihatlerde bulundu.
Üç yıl sonrası için “olabilir” şeklinde konuşan Geçer, taraftarlara yaptığı ateşli konuşmasında hem içini döktü hem de mevcut başkan Sedat Uysal ve yönetimine destek verilmesini ve maçlara mutlaka gidilerek takımın gücüne güç katılması gerektiğini söyledi.
Konuşmasının büyük bölümünde İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek yönetimine sert çıkan Ökkeş Geçer, “belediyecilik çöp toplamak değil” diyerek İskenderunspor’a sahip çıkmanın önemine işaret etti.
İskenderun’da birlik ve beraberliğin, huzurun sağlanması ve tam anlamıyla kenetlenmenin gerçekleşmesi için yegane güç olarak İskenderunspor’un birleştirici özelliğine vurgu yapan Ökkeş Geçer’in konuşmasının özetini haberde bulabilir, zehir zemberek sözlerle dolu ateşli konuşmasının tamamını da iki bölümden oluşan videodan izleyebilirsiniz.
 
Bu Sözler Gündemi Bomba Gibi Düşer!!!
“Sizlerle beraber hep iyi şeyler yapmaya çalıştık. Bugün görüyorum ki hiç futbolla ilgili olmayan insanlar sokakta beni bana anlatıyor. Bunların hepsi duygu selidir. Dışarıdan gelip bu güzel memleketimize bir çöp çakana, bu şehrin insanının nasıl sahip çıktığını, tekmelenmesine rağmen nasıl ona sarıldığını, en güzel örneği herhalde benim burada. Her zaman şu söylenir. “Bu memlekette bir şey yapılmaz. Buraya geldin bir şey yaptın aman ha uzak dur.” Ben paramı da harcadım, kellemi koltuk altına koyarak da sizler için savaştım. Allaha şükür bugün sağlığımda yerinde, maddi durumumda yerinde, kellemde yerindedir. Bizi yok etmeye çalışanlar bugün ortaya çıkamayıp 3-5 yalakayla ortalıkta geziyorlar. Şimdilerde duyuyorum, sizlerden İskenderun’a İskenderunspor’a hizmet edeceğim diye oy alıp yeni belediye başkanı olmuş, yüzünü de görmedim, kendisini de tanımıyorum da, maalesef bu da sırtını dönmüş takıma. Bu kader midir arkadaşlar? Bu da yetmez gibi bizim kapılarını yıkıp geçtiğimiz futbol mabedimizi İDÇ spora verdiler. Benim sizden şu isteğim var. Herkes takıma inadına sahip çıkmalı, inadına maçına gitmeli. Elbette şuanda takımın bir sahibi, başkanı, yöneticisi var. Bize düşen onlara vargücümüzle destek olmak. Ne kadar yapabilirlerse, gerekirse baskı kuracağız, gerekirse gidip belediyeyi rahatsız edeceğiz. Bu takıma mutlaka herkesin sahip çıkması gerekiyor. Şimdiki belediye başkanı, daha önce bana yapılanı yaparsa, yarında önce ki gibi kendide yalnız kalacaktır. Bugün ezdiği insanlar yarın kendisinin kafasına vuracaklardır. Biz burada kabadayılıktan bahsetmiyoruz. Ama 3 yıl çok çabuk geçer ve sandık önüne konur. Şehirde belediye başkanı olmak çöp toplamak değildir. Şehrin takımına sahip çıkmalıdır önce. Bu şehrin artık vilayet olması lazım, hegamonyadan kurtulması lazım, insanların birbirine sahip çıkması lazım. Bu şehirde birlikte olmanın tek bir anahtarı var oda altın anahtar “İskenderunspor.”
 
Yönetim şu olur bu olur, fark etmez hırsız derler arsız derler, zamanında bana da dediler. Kovulsanız da bacadan, kapıdan girin ama yine de takımınıza üye olun, maçlarına gidin, ortalığı İDÇ’e bırakmayın.
 
Benim 2-3 sene ailemden başka bir şeye zamanımı ayırmam mümkün değil. Büyük oğlum askerden yeni geldi işini kurdu, yeni evlendiğim karım yurtdışından Türkiye’ye yerleşti onların adaptasyon süresi var. Bu süreçte takımın başına geçmem mümkün değil. Zaten bu kulübün başında bir yönetim var. Bırakalım insanlar görevini yapsınlar. Eğer 2-3 sene sonra bana ihtiyaç varsa koşup geleceğim. “
 
 

Ökkeş Geçer1 8gun
Ökkeş Geçer2 8gun
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet