Skip Navigation Links

İDÇ SPOR HIRS KÜPÜ

TFF 2. Ligi Beyaz Grupta yer alıp, bu sezon Bank Asya Ligi'ne çıkmayı hedefleyen İskenderun Demirçelik (İDÇ) Spor'un Bolu Gerede Esentepe Tesisleri'nd

Spor   A+a-

TFF 2. Ligi Beyaz Grupta yer alıp, bu sezon Bank Asya Ligi'ne çıkmayı hedefleyen İskenderun Demirçelik (İDÇ) Spor'un Bolu Gerede Esentepe Tesisleri'ndeki kamp çalışmaları devem ediyor. İDÇ Spor, bir yandan lige yönelik çalışma ve takımı bütünleştirme çalışmasını sürdürürken, diğer yandan da farklı takımlarla hazırlık karşılaşmaları yapmaya devam ediyor. Kırmızı-Lacivertli'ler, kamp yaptığı Esentepe Tesisleri'nde yapılan karşılaşmada Mardinspor'u 2-1 mağlup etti. İskenderun Demirçelik Spor'un gollerini Cem Demir attı. Diğer karşılaşmada ise İskenderun Demirçelik Spor, kendi grubunda yer alan takımlardan Gebzespor ile 2-2 berabere kaldı.

Bu karşılaşmada da İskenderun Demirçelik Spor'un gollerini Sivasspor'un lisanslı futbolcusu olan ve geçen yıl Tokatspor'da kiralık forma giyen yeni transfer Şamil attı. İskenderun Demirçelik Spor teknik sorumlusu Besim Durmuş, her iki karşılaşmanın kendileri açısından yararlı geçtiğini belirtti ve "Bolu Gerede Esentepe Tesisleri'nde yaptığımız 2. etap kamp çalışmalarımız devam etmektedir. Sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde çift idman yapmaktayız. Yaptığımız hazırlık karşılaşmaları bizim açımızdan yararlı olmuştur. Kamp kadrosunda bulundurduğunuz futbolcularımıza verdiğimiz görevleri yerine getirmeleri bizleri sevindirmektedir. Geri kalan 10 günlük kampımızı en iyi şekilde değerlendirip takımımızı lige hazır hale getirmek için tüm gücümüzle çalışmaktayız" dedi. 10 gün daha Bolu Gerede Esentepe esislerinde kamp yapacak olan Kırmızı-Lacivertliler, bu süre içerisinde 3 hazırlık karşılaşması daha yapacak.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet