Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Tuncer ve Savaş ailelerinin en mutlu günü!

Tuncer ve Savaş ailelerinin en mutlu günü!

Tuncer ve Savaş ailelerinin en mutlu günü!

Magazin   A+a-

 İskenderun’un tanınmış ve renkli simalarından aynı zamanda Bal Sürücü Kursu’nun sahibi Hüseyin Tuncer, kızının mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşadı. Eda-Hüseyin Tuncer çiftinin güzel evlatları Ezgi Tuncer ile Resmi-Nurettin Savaş’ın yakışıklı oğulları Diyap Savaş, Besime Mare’de gerçekleştirilen düğün töreniyle yaşamlarını birleştirdi.
Genç çiftin düğün töreni alanına gelmeleriyle, Hüseyin Tuncer eşiyle birlikte kızı ve damadının mutlu anlarını izlerken, mutlulukların en büyüğünü yaşadılar. Ezgi-Diyap çiftinin nikah şahitliklerini İTSO Başkanı Levent Yılmaz, işadamı Osman Tufan ve Kızılay İskenderun Şube Başkan Yardımcısı Yüksel Cirdi yaptı. Şahitlerin huzurunda ömür boyu mutluluğa ‘evet’ diyen genç çiftin mutluluklarına nikah şahitleri ve konuklar da ortak oldu.
Kayınpeder karizma, nikah şahitleri Levent Yılmaz, Osman Tufan ve Yüksel Cirdi de karizma olunca, düğünden geriye gelin hanım ve damadın coşkusuyla taçlanmış unutulmaz kareler kaldı.
Pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleştirilen düğün gecesinin finalinde konuklara yemek ikramında bulunuldu.
Hüseyin Tuncer ve eşi Eda Tuncer ile birlikte nikah şahitlerinden Yüksel Cirdi ve eşi Rana Cirdi, mükemmel bir ev sahipliği örneği sergileyerek konuklarla yakından ilgilendiler.
Genç çifti tebrik ediyor, sağlıklı, mutlu ve uzun bir yaşam temenni ediyoruz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar