Skip Navigation Links

Uysal'a Güven Tam

Sportoto 3.liginde mücadele eden İskenderunspor1967 kulübü Hafta sonu gerçekleştirilen koğrenin ardından yönetim kurul göreve devam etti.

Spor   A+a-

 
Uysal’a Güven Tam
 
Sportoto 3.liginde mücadele eden İskenderunspor1967 kulübü Hafta sonu gerçekleştirilen koğrenin ardından yönetim kurul göreve devam etti.
 
İskenderunspor tesislerinden gerçekleştirilen kongreye İskenderunspor kulüp Başkanı Sedat Uysal, Yönetim kurulu üyeleri ve delegeler katıldı.
Gerçekleştirilen kongrede çoğunluğun sağlanması sonucu divan kurulu oluşturuldu. Ardında ise İskenederunspor kulübü gelir gider bütçeleri okundu.
Yapılan kongrede söz alan İskenderunspor kulüp Başkanı Sedat Uysal yapılan kongreye katılan üyelere yönetimimize teşekkür ediyorum. Bu gün bu kongreyi yasa gereği gerçekleştirmek durumundaydık. Biliyorsunuz ki İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek’in İskenderunspor takımına destek amacında iş adamları ile bir yemek düzenleyeceğinden şu anki mevcut yönetimin devam etmesi kararlaştırıldı. Ancak yapılacak olan bu yemeğin ardında iş adamlarımızdan ve girmek isteyen kişilerin isimleriyle hemen olağan üstü bir kongre gerçekleştirerek yeni yönetimimizi belirlemiş olacağız.
Bu güne kadar bizlere destek olan taraftarlarımıza yönetimimize ve basın mensuplarına teşekkür ediyorum gerçekten çok ciddi gelişmeler yaşandı. İskenderunspor olarak gündemde kalmamız bizim işimizin kolaylaşmasını sağladı inşallah bu takıma herkes sahip çıkarda kimseye muhtaç olmadan yaşar açıklamasını yaptı.
Daha sonra kongre üyelerinden Hüseyin Tuncer ise bu güne kadar hep aynı sıkıntıları yaşadık kentimizin bir an önce önde gelenleri bir araya gelerek bu takıma sahip çıkmalı başta Belediye Başkanı olmak üzere iskenderunspor’un geleceğini belirlemeli yarın yine konuşularak bu iş olmadığı taktirde bütün sorunlar yine Sedat Uysal’ın üzerine kalmış olacak bu güne kadar kendisine yapmış oldukları fedakarlıklardan dolayı teşekkür diyorum açıklamasını yaptı. Yapılan kongre de ise İskendeunspor futbol takımının transfer yapabilmesi için kongrede borçlanma yetkisi de alarak göreve yönetim kurulu devam ediyor.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet