Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hatay İl Sağlık Müdürü Hız Kesmiyor

Hatay İl Sağlık Müdürü Sayın Dr. Mustafa HAMBOLAT , ilçe sağlık tesisleri ziyaretlerine ara vermeden devam etti..

Hatay İl Sağlık Müdürü Hız Kesmiyor

Sağlık   A+a-

  Bu hafta Kırıkhan İlçe Sağlık tesisleri ziyaretinin ardından bugün de Hatay Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne ziyarette bulundu.
Hatay Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Ercüment ÜLKÜMEN ile makamında bir süre sağlık hizmetlerinin sunumu ve sorunları üzerine bir süre sohbet gerçekleştiren Sayın HAMBOLAT, daha sonra hasta muayene alanında karşılaştığı sağlık personellerinin hal ve hatırlarını sorarak onların her zaman yanlarında olduklarını, Korona Virüs ile mücadele sürecini yılmadan yorulmadan hep birlikte yürüttüklerini ve yürüteceklerini belirtti. Sağlık çalışanlarına herhangi bir malzeme ve koruyucu ekipman eksikliklerinin olup olmadığını da soran İl Sağlık Müdürü, gelen bir soru üzerine tıbbi ekipman ve koruyucu malzeme eksikliklerinin İl Müdürlüğü olarak olmadığını, Tüm yapılan çalışmalarda Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu’nun talimat ve önerilerini uyguladıklarını belirtti. Sağlık personellerinin bu süreçte gösterdikleri özverili çalışmaları ve üstün gayretlerinden dolayı da ayrıca teşekkür etti. HAMBOLAT, Merkezde karşılaşmış olduğu hastalara ve hasta yakınlarına da geçmiş olsun dileklerinde bulunarak Korona virüs (Covid-19) hastalığı hakkında bilgiler verdi, uyarılarda bulundu. Kişisel hijyen ve sosyal mesafe kurallarının uygulanması gerektiğine vurgu yaparak, hastalarımızın riski önlemek adına hastanelerimizin yönlendirmelerine ve sağlık çalışanlarının uyarılarına dikkat etmelerini ifade etti. Tüm hastanelerimizde tüm bütün poliklinik hizmetlerinin de devam ettiğinin altını çizerek, maske kullanımı, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına taviz verilmeden uyulmasının bu yaşadığımız süreçte belki de aşıdan daha değerli olduğunu söyleyen HAMBOLAT, Hatay halkının tedbirleri elden bırakmadan sabırla tedbirlere devam etmeleri gerektiğini bir kez daha ifade etti.
Sağlık Merkezi’nin fiziki alanlarında da incelemelerini tamamlayan Sayın Dr. Mustafa HAMBOLAT, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Sayın ÜLKÜMEN’ e hastalara ve çalışanlara karşı gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti ve başarılar dileyerek merkezden ayrıldı.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar