Skip Navigation Links

Balıkçılar Arsuz’dan Vira Bismillah dedi…

Arsuz Konacık Mahallesinde balıkçı barınağından dümenler denize çevrilerek “Vira Bismillah” sloganıyla sezona start verildi.

Balıkçılar Arsuz’dan Vira Bismillah dedi… Web
TV

Arsuz   A+a-

 15 Eylül günü balıkçılık sezonunun açılışı nedeniyle Arsuz Konacık Mahallesinde balıkçı barınağından dümenler denize çevrilerek “Vira Bismillah” sloganıyla sezona start verildi.
 
Kaymakam Musa SARI, Arsuz’un turizm, tarım, doğa-su sporları merkezi bir medeniyetler şehri olmasının yanısıra balık çeşitliliği, dünyaca ünlü Jumbo Karides ve Kalamarı ile de bir balıkçı şehri olduğunu da ifade ederek 110 civarı ruhsatlı balıkçı teknesi ile 150 civarı amatör tekne ile tüm sahil şeridi mahallelerde balıkçılığın yapıldığını, önemli bir geçim kaynağı olduğunu ve balıkçıların her zaman yanlarında olduğunu ifade etti.
Tarım ve Orman İl Müdürü Ergün ÇOLAKOĞLU da ülke geneli 350.000 ton balıkçılık içerisinde bölgenin de balıkçılıkta söz sahibi olduğunu belirterek balıkçılara sezonun hayırlı ve bereketli olması temennilerinde bulunarak teşkilat olarak destek vermeye hazır olduklarını ifade etti.
Açılışa Kaymakam SARI ve İl Müdürü ÇOLAKOĞLU’nun yanı sıra, su ürünleri şubesi yetkilileri, ilçe müdürlüğü yetkilileri, mahalle muhtarı ve kooperatif başkanı ile Arsuz ve Samandağ’dan çok sayıda balıkçı katıldı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Balıkçılar Arsuz’dan Vira Bismillah dedi…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet