Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Gençliğin Takım Çantasında Hayaller Bir Bir Gerçek Oluyor

İskenderun Gençlik Merkezinin başlattığı “Gençliğin Takım Çantası” projesinde hayaller bir bir gerçekleşmeye devam ediyor.

Gençliğin Takım Çantasında Hayaller Bir Bir Gerçek OluyorWeb
TV

Gündem   A+a-

 İskenderun Gençlik Merkezinin Sanayi Bölgesinde çalışmak zorunda kalan gençlerin hayallerini gerçekleştirmek ve onları mutlu etmek için başlattığı “Gençliğin Takım Çantası” projesinde hayaller bir bir gerçekleşmeye devam ediyor.
 
Sanayi bölgesinde yapılan alan taramalarında Gençlik Merkezi çalışanlarının “Bir hayalin var mı?” sorusuna “Arkadaşlarımla denize gitmeyi çok isterdim.” Yanıtını veren Yusuf’un hayalini gerçekleştirmek için çalışmalara başlayan İskenderun Gençlik Merkezi ekibi bir sürpriz yaparak iş çıkışı Yusuf ve arkadaşlarını denize götürerek mutlu anların yaşanmasına neden oldular.
 
Denizde doyasıya eğlenen ve üzerine birde buz gibi karpuz keyfi yapan gençlerin mutlulukları görenlerin gözlerin gözlerini dolduracak cinsten. Konu hakkında açıklamada bulunan İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet KESKİN şu ifadeleri kullandı;
 
“Tek bir gayemiz, tek bir inancımız var o da “o bir gence daha ulaşana dek çalışmak ve mutlu edebilmek”. İnsanın yüreği ile yaptığı her iyiliğin bir başkasına umut olabileceğini, bir şekilde bir yerden başlamanın gerekliliği ile Gençliğin Takım Çantası projesine başladık. Görüyoruz ki bizim bazen elimizin tersi ile kenara ittiğimiz bazı güzellikler bir başkasının hayali olabiliyor. Sanayide çalışan Yusuf arkadaşlarıyla denize gitmek istediğini söylemişti.. Bizde onun hayalini gerçekleştirmek için kolları sıvadık. Her şeyden önemlisi çocukların o yorgunluğun üzerine denize atlamaları gerçekten içlerinden geldiği gibi davranmaları bizler için en güzel geri dönüş. Ulaştığımız ve ulaşacağımız gençlerimizin elimizden geldiğince hayallerini gerçekleştirmeye devam edeceğiz.” Şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
Gençliğin Takım Çantasında Hayaller Bir Bir Gerçek Oluyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar