Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz Belediyesi Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor

Arsuz Belediyesi Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor

Arsuz Belediyesi Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor

Arsuz   A+a-

 Arsuz Belediyesi Fen ve Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven’in talimatları doğrultusunda, merkez ve kırsal mahallelerde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Fen ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelindeki tüm mahallelerde çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, merkez ve kırsal mahalleleri ayırımı yapılmaksızın; asfalt serimi, parke taşı döşeme, yeni yol açma, yol bakım onarım, dolgu, menfez yapımı ve birçok çalışmayı gerçekleştirirken, Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler de kanal, dere temizliği, sokakların ve caddelerin süpürülüp temizlenmesi, çalı çırpı temizliği, çöp toplama, çöp konteyneri ilaçlama ve daha birçok çalışmayı gerçekleştirmektedir.
Çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirten Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, “Vatandaşlarımızın daha rahat ve güvenli bir şekilde hayatlarını sürdürmeleri için belediyemizin tüm imkânlarını seferber ediyoruz. İlçe sınırlarımızın her yerinde çalışmalarımız devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğümüz, bir yandan birçok alanda düzenlemeler ve yapım çalışması gerçekleştirirken, diğer yandan gelen talep ve şikâyetleri de en kısa sürede cevaplayıp, çözüme kavuşturmaya çalışıyor. İlçemizde ayrıca yolların asfaltlanması ve parke taşı döşeme çalışmaları da devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, kış aylarında mahallelerimizde sıkıntıların yaşanmaması adına dere yataklarında, menfezlerde ve kanallarda temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca ilçe genelinde rutin olarak sürdürülen temizlik çalışmaları titizlikle yapılırken, yol ve kaldırım kenarlarında çıkan otların temizliği, kaldırım, sokak aralarının temizliği, dal, ot, molozların kaldırılması gibi bütün genel temizlik işlerine de aralıksız devam ediyor,” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş