Skip Navigation Links

Su Topu Şampiyonları Kaymakamı Ziyaret Etti

Malatya'da gerçekleştirilen Açık Küme Küçükler Su Topu Şampiyonasında, İskenderun Yüzme İhtisas şampiyon olarak 2. lige yükseldi.

Spor   A+a-

 
Malatya’da gerçekleştirilen Açık Küme Küçükler Su Topu Şampiyonasında, İskenderun Yüzme İhtisas şampiyon olarak 2. lige yükseldi.
 
 
İskenderun Yüzme İhtisas ve Sualtı Sporları Kulübü İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su’yu makamında ziyaret ederek şampiyonluk sevinçlerini paylaştı.
İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su “öncellikle ilçemize böyle bir kupa kazandırdığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum. Deniz kenti olarak normal olması gereken başarıyı gösterdiniz. Bu şunu gösteriyor çalışınca, gayret edince başarılmayacak hiçbir iş yoktur” diye konuştu.
 
 
İskenderun Yüzme İhtisas ve Sualtı Sporları Kulübü Derneği Başkanı Kadir Doğan,
Türkiye Sutopu Federasyonu 2010–2011 Faaliyet programında yer alan şampiyonaya İstanbul Kınalıada, İzmir 35 Sutopu, Bursa yüzme, Bursagücü, Adana Ayas, Gaziantep Gençlikspor, Bursa Uludağ, Malatya Su Sporları, Malatya Gençlik, Gaziantep Dinamik, Gaziantep Dolphin olarak toplam 12 takımın mücadele etti. Deniz kentindeyiz ancak yıllardır böyle bir takım oluşturulamamıştı. Çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü gerekli hizmeti veremeyen İskenderun Kapalı Yüzme Havuzu’ndaki eksiklikler ve onarımlar Deniz Ticaret Odasının verdiği destekle de giderilerek halkımızın, sporcularımızın hizmetine sunuldu. Onlarda azimle, hırsla çalıştılar ve bizlere şampiyonluğu hediye ettiler. Kentimiz için büyük gurur kaynağıdır” diye konuştu.
 
 
Kulübün Baş antrenörü Murat Kaptanoğlu “Bu yıl daha iyi hazırlandık. Çalışmalarımızı hırslı bir şekilde yaptık. Hedefimiz 2. lige çıkmaktı. Bunu başardık. Önümüzdeki yıl Türkiye Sutopu Federasyonu küçük erkekler 2. lig klasmanında kentimizi temsil edeceğiz. Amacımız ilk etapta oraya tutunabilmek. Ondan sonraki hedefimiz ise 1. lige çıkmaktır. Su topu liglerinde küçükler, yıldızlar, ümitler ve gençler olarak bütün kategorilere yaşları küçük olan sporcularımızla katılıyoruz. Bunlar onlar için tecrübe oluyor. Bu yüzden bu takımı bir arada tutup kentimizde bulunan başka başarılı sporcuları da takımımıza dahil ederek gücümüzü arttırmak ve önümüzdeki yıllarda İskenderun’un adını yüzmede ve su sporunda daha iyi şekilde duyurmak istiyoruz” diye konuştu.
 
 
Konuşmalarının ardından İskenderun kaymakamı Ali İhsan Su sporculara hediyelerini takdim ederek başarılarının devamını diledi.
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet