Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

En Geç Lider Şerif Tosyalı

Tosçelik Profil ve Sac Endüstrisi A.Ş. İcra Kurulu Yönetim Kurulu Üyesi Şerif Tosyalı, Ekonomist Dergisi’nin ‘40 yaş altı 40 CEO’ araştırmasında...

En Geç Lider Şerif Tosyalı

Ekonomi   A+a-

 Tosçelik Profil ve Sac Endüstrisi A.Ş. İcra Kurulu Yönetim Kurulu Üyesi Şerif Tosyalı, Ekonomist Dergisi’nin ‘40 yaş altı 40 CEO’ araştırmasında, dinamizmi yüksek, açık fikirli, hızlı karar alan ve yeniliğe açık duruşuyla listenin 3. sırasında öne çıkıyor.
 
Son beş yıldır iş dünyasında genç liderlerin yükselişine ışık tutan Ekonomist Dergisi’nin ‘40 yaş altı 40 CEO’ araştırması, yönetim kademesinde esen gençlik rüzgarının pandemi sürecinde daha da güçlendiğini ortaya koyuyor.
 
TEKNOLOJİK DÖNÜŞÜMÜ BAŞARIYLA YÖNETİYOR
Bu yıl listeye yeni giren isimlerden biri olan Tosçelik İcra Kurulu Yöneticisi ve Tosyalı Toyo Çelik A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Şerif Tosyalı, henüz 35 yaşında.
 
Tosyalı Holding’in en önemli şirketlerinden biri olan Tosçelik’te, dijital dünyaya adapte olmasıyla, empati yeteneği yüksek, çevik yönüyle dikkat çeken Şerif Tosyalı, dünyayı saran pandemi etkisine rağmen, teknolojik dönüşümü başarıyla yönetiyor.
 
YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRÜYOR
Ekonomist Dergisi’nin “40 yaş altı 40 CEO” araştırmasında 3. sıradan giriş yapan Şerif Tosyalı, iş dünyasındaki yükselişini sürdürüyor. Teknolojiye, yenilikçiliğe önem verdiğini ve dijitalleşen dünyayı yakından takip ettiğini söyleyen genç lider Şerif Tosyalı, şirketin dijital kanallardaki varlığını sürekli güçlendirdiklerini belirtiyor.
 
Tosyalı Holding’in global bir oyuncu olarak dünyada büyümesini devam ettireceklerini aktaran Tosyalı, yöneticilik anlayışını ise şöyle özetliyor: “İyi bir yönetici iyi bir lider olmak, iyi bir takım kurmak ve onu iyi yönetmek zorunda. Bunun için, amacını her zaman aklında tutarak sorgulayıcı olmak, sahada olmak ve takım oyuncularının her birinin maksimum performansını ortaya çıkarmak gerekiyor. İyi bir performans için ise hem kabiliyetin hem de motivasyonun olması şart.”

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar