Skip Navigation Links

İskenderun Gençlik Merkezinde Nostalji Günleri

İskenderun Gençlik Merkezi gençleri uzun yıllar önce yaz aylarının vazgeçilmezi açık hava sinemasını onlarla buluşturuyor.

İskenderun Gençlik Merkezinde Nostalji Günleri

Kültür Sanat   A+a-

 İskenderun Gençliğini eğlenceye sürükleyen en büyük gençlik ağı İskenderun Gençlik Merkezi gençleri uzun yıllar önce yaz aylarının vazgeçilmezi açık hava sinemasını onlarla buluşturuyor.
 
Nostaljik bir akşam yaşamak isteyen gençlerin yoğun ilgi gösterdiği açık hava sineması katılımcılar tarafından çok sevildi ve devamlılığı talep edildi.
 
İskenderun Gençlik Merkezinin çim sahasında gerçekleşen Sinema akşamları 28 Ağustos Cuma ve 30 Ağustos Zafer Bayramı akşamda gerçekleşti. 30 Ağustos Zafer Bayramı akşamı sinema filmine gençlere sürpriz yaparak İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ da katıldı. Gençlerle açık havada film izledikten sonra onlarla çay eşliğinde sohbet eden Başkan Tosyalı akşama renk kattı.
 
Konu hakkında açıklamada bulunan İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin şu ifadeleri kullandı;
 
“Gençlik Merkezi olarak hem adımızın hem de görevimizin hakkını her zaman layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu anlamda gençlik nerede biz orada anlayışı ile gençlerin isteklerine onların gözünden bakarak cevap vermeye çalışıyoruz. Malum pandemi döneminde sinemalar kapalı kaldı ve gençler arkadaşları ile film izlemeyi çok özledi. Hem bu özlemi gidermek hem de yaz akşamlarının güzelliğini daha iyi yaşamak adına açık hava sinemamız büyük ilgi gördü. 30 Ağustos Zafer Bayramı ruhunu da bu şekilde derinden hissettiğimiz bir filmle taçlandırdık. Ayrıca bizlere sürpriz yaparak film izlemeye gelen İskenderun Belediye Başkanımız Sayın Fatih Tosyalı’ya da teşekkür ediyoruz.” Şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet