Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

“İskenderun Bir An Önce Modern Bir Sanayi Sitesine Kavuşacaktır”

MHP HATAY MİLLETVEKİLİ LÜTFİ KAŞIKÇIDAN SICAK GÜNDEM MESAJLARI

“İskenderun Bir An Önce  Modern Bir Sanayi Sitesine Kavuşacaktır”

Gündem   A+a-

 MHP HATAY MİLLETVEKİLİ LÜTFİ KAŞIKÇIDAN SICAK GÜNDEM MESAJLARI.

“İSKENDERUN BİR AN ÖNCE MODERN BİR SANAYİ SİTESİNE KAVUŞACAKTIR”

“KARADA ÇAKILTAŞI DENİZDE BİR DAMLA SUYUMUZUN HAKKINI HUKUKUNU SAVUNACAĞIZ”

 
MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı il ve ilçe yöneticileri ile İskenderunda sanayi sitesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Daha sonra İskenderunda uzun yıllardır başarı ile sektörüne damga vuran Kahramanlar İnşaata ziyaret gerçekleştiren Lütfi Kaşıkçıya İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin ve MHP ilçe başkanı Turan Bozkurt’ta eşlik etti. Kahramanlar İnşaat yönetim kurulu başkanı Mustafa Kahraman yönetim kurulu üyeleri Faruk ve İsmail Kahraman. ve Kadir Erkemen ile bir araya gelen Lütfi Kaşıkçı Kahramanlar İnşaatın Babadan oğula geçen güçlü ve başarılı bir Türkiye şirketi olduğuna vurgu yaparak şirketin Türk ekonomisinde önemli bir yerde olduğunu belirterek başarılarının devamını diledi.

 

İSKENDERUN MODERN SANAYİ SİTESİNE KAVUŞACAKTIR

Ziyarette sorularında cevaplandıran MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı İskenderun sanayi sitesi esnaflarından yeni bir sanayi sitesi isteğini sürekli işitiyoruz. Yerinde görmek için ziyaret ettik. Bu konuda Ak Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel’in ciddi gayret ve çalışmaları var inşallah en koşa zamanda İskenderun sanayi esnafı modern bir sanayi sitesine kavuşacaktır dedi.
 

“KARADA ÇAKILTAŞI DENİZDE BİR DAMLA SUYUMUZUN HAKKINI HUKUKUNU SAVUNACAĞIZ”

Kaşıkçı Türkiye’nin sıcak gündemi Doğu Akdeniz’de yaşanan gerilim ve Milli enerji konusundada soruları cevaplandırdı. Ziyarette arka planda görünen Pirireis Haritasının ne kadar önemli olduğuna dikkat çeken Kaşıkçı “ karada bir tek çakıl taşı denizde bir damla suyumuzun hakkını hukukunu savunacağız. Milli enerjimizin karadenizden sonra Akdeniz’de çıkarılmasını umut ediyoruz enerji alanında dışa bağımlılığımız bu enerjiler ile inşallah son bulacaktır. Bu alanda atılacak adımların arkasındayız. Yunanistan’a bir asır önce verdiğimiz cevabı yine vermek için Türk silahlı kuvvetlerimizde Milletimizde her zaman hazır” şeklinde konuştu.
Kahraman’lar İnşaat Yönetim Kurulu başkanı Mustafa Kahraman ise bu haritayı ecdadımız çizdi bizde sahip çıkacağız şeklinde konuşarak ziyaretten dolayı teşekkür etti.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar