Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hassa'da Yollar,HBB İle 'GAYMAK' Gibi Oluyor

Hassa’da yollar, Hatay Büyük Şehir Belediyesi’nin çalışmaları ile “GAYMAK” gibi oluyor.

 Hassa'da Yollar,HBB İle 'GAYMAK' Gibi OluyorWeb
TV

Gündem   A+a-

 HASSA’DA YOLLAR ,HBB İLE GAYMAK GİBİ OLUYOR.
 
Hassa’da yollar, Hatay Büyük Şehir Belediyesi’nin çalışmaları ile “GAYMAK” gibi oluyor.
 
Hassa’nın en büyük nüfusuna seçmen sayısına sahip olan Aktepe’de ana arterler sıcak asfaltla düzeltiliyor.
 
Yıllardır kronikleşmiş hale gelen Aktepe’yi köylere bağlayan ana yollar, Hatay Büyük Şehir Fen İşleri tarafından asfaltlanarak, ulaşımda büyük kolaylık sağlandı.
 
Her gün yüzlerce aracın gelip geçtiği, şehir içi ulaşımın sağlandığı bağlantı yollarının sıcak asfaltla kaplanması Hassa Aktepe halkının yüzünü güldürdü.
 
Her yıl yaz ve kış aylarında geçici çözümlerle onarım çalışmalarının yapıldığı bu yollar, artık kesin çözüme kavuştu.
 
Çukur ve engebelerden çile haline dönüşen Hassa Aktepe yolları, bugün dökülen sıcak asfaltla, yöre halkı ve esnafı rahat bir nefes aldı.
 
Asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Hatay CHP Milletvekili İsmet TOKDEMİR, asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.
 
Beraberinde Hassa CHP İlçe Başkanı Murat GÖÇER, Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Gürses, İyi Parti Belediye Başkan Adayı M.Ali Söylemez, önceki parti yöneticileri ve muhtarların katıldığı kalabalık bir heyetle esnafı dolaşarak ,sorunlarını dinledi.
 
Bugünkü asfalt çalışmaları ile sevincini ve memnuniyetini dile getiren Aktepe ve köy muhtarları, hizmetlerinden dolayı, Başta HBB Başkanı Lütfü Savaş’a ,Fen İşleri yetkililerine ve İlçe Başkanı Murat Göçer’e teşekkür ederek ,hizmetlerin devam etmesini istediler.
 
Hatay CHP Milletvekili İsmet TOKDEMİR ise yaptığı açıklamalarında;
 
“Bizler Hatay Büyük Şehir Belediyesi’nin yaptığı hizmetlerle halkımızla bütünleşeceğiz, hizmetlerimizi götüreceğiz. Çünkü derdimiz insanlara faydalı olmak,hizmet etmek,gönüllere girmek.
 
Millet ittifakı olarak ilk seçimde iktidar olma gayreti içerisindeyiz. Bu amaçla, hem insanlarımıza hizmet edeceğiz ,hem de gönüllerine gireceğiz. Millet ittifakı içerisindeki partilerimizle, yapılacak seçimin çalışmalarını milletimizle birlikte yapıyoruz. Burada İlçe başkanımız Belediye başkan adayımız ve eski ilçe başkanımızla birlikte el ele gönül gönle vereceğiz. Gün boyu Hassa’mızda insanlarımızla birlikte olacağız. Bu güzel hizmetlerden dolayı halkımızın teveccühünü görüyoruz, bu da bizi mutlu ediyor.hatay Büyükşehir kazanacak, Hatay kazanacak. Buradan da Lütfü Savaş başkanımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Çünkü kendisine verilen yarım milyon oyu hak ediyor.Hatay’ın her köşesine hizmet ediyor. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 Hassa'da Yollar,HBB İle
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş