Skip Navigation Links

Özşampiyonlar'a Gurur Veren Kızlar

Taekvondo Türkiye Şampiyonasında derece yapan öğrenciler ile birlikte İskenderun Kaymakamı Cemil Aksak'ı ziyaret etti

Spor   A+a-

Tekvando Türkiye Şampiyonasında derece yapan öğrenciler ile birlikte İskenderun Kaymakamı Cemil Aksak’ı ziyaret eden Milli Takım Antrenörü ve Özşampiyonlar Tekvando Spor Kulübü Antrenörü Mehmet Korhan, “Türkiye şampiyonasında nice büyük iller derece yapamazken Hatay adına yarışan sporcularımız derece yapmayı başarmışlardır” dedi.

Türkiye Tekvando Federasyonu’nun 2010 yılı programında yer alan ve Alanya’da yapılan gençler Türkiye Tekvando Şampiyonasına 63 ilden toplam 1750 sporcunun katıldığını belirten Korhan, “Hatay ilimizi temsil eden 19 sporcunun 11 tanesi Özşampiyonlar Tekvando spor kulübü öğrencileri olup İskenderun’da çalışmalarını yapmaktadırlar. Alanya’da yapılan şampiyonada, Ayşe Dik Türkiye üçüncüsü, Nazife İmren ve İlknur Toplar ise Türkiye beşincisi olarak derece yaptılar. Derece yapan üç sporcumuzda İskenderun Özşampiyonlar Tekvando spor kulübü sporcularıdır. Derece yapan sporcularımız 21/22 ocak tarihlerinde yapılan Türk Milli Takımı seçmelerine katılarak Ayşe Dik sporcumuz gösterdiği başarıdan dolayı milli takıma girerek oradan Ankara Elmadağ’da yapılan milli takım kampına katılmıştır” diye konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Kaymakamı Cemil Aksak ise, “Bana göre sporcunun hası derslerinde başarı gösterendir. Bizlerde mülki amirler olarak her zaman amatör sporcularımıza elimizden geldiğince destek vermeye çalışıyoruz. Sizlerinde daima yanınızdayız. Gerekli olan ne varsa her zaman yapmaya hazırız” şeklinde konuştu
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet