Skip Navigation Links

Hatay Ak Parti İl Teşkilatı Hassa’ya çıkartma yaptı

Hatay Ak Parti İl Teşkilatı Hassa’ya çıkartma yaptı

Hatay Ak Parti İl Teşkilatı Hassa’ya çıkartma yaptı

Gündem   A+a-

 Hatay Ak Parti Milletvekili Hüseyin YAYMAN ,Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş ve Ak Parti İlçe Başkanı Cafer Sarı’nın daveti ve organizasyonunda bir araya gelen Hatay Ak Parti teşkilatı Hassa Bademli köyünde tarihi çınarın altında kahvaltıda buluştular.
Bademli’ de ki kahvaltıya ;
Hatay Ak Parti İl Başkanı Mehmet YELOĞLU ,Hassa Kaymakamı Kadir Yurdagül, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Kırıkhan belediye Başkanı Ayhan YAVUZ, Ak parti İlçe Başkanları, Kadın Kolları İl Başkanı Zehra Bekar Eren ve teşkilatın diğer mensupları ile beraber kalabalık bir heyetle katıldılar.
Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş yaptığı konuşmada;
Ak Parti siyaset vizyonunun birilerinin çıkarlarına değil toplumsal hizmetlere eğilmek olduğunu belirterek, herkese eşit şekilde hizmet edeceklerini dile getirdi.
Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ise Belediyeler birliğinden alacağı Hassa Belediyesine hediye edeceklerini belirtti.
Hassa Kaymakamı Kadir Yurdagül ise;
Çok güzel bir misafirperverlik ortamında buluşmaktan memnun olduğunu belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.
Hatay İl Başkanı Mehmet YELOĞLU ise yaptığı koşmada Belediyelerin imar hizmetlerinin yanında sosyal ve kültürel hizmetlerinin de daha önemli olduğunu belirterek köy gençlerine ilçe yönetimi adına halı saha sözü vererek ,köyün gençlerini sevindirdi.
Hatay Ak Parti Milletvekili Hüseyin YAYMAN ise
“Kader gayrete aşıktır” veciz sözü hatırlattığı,
Memleket adına hizmet edenlere ve davetlerine icabet ederek Hassa’ya gelen Hatay il teşkilatına teşekkürle başladığı konuşmalarına;
“Siyasetin sermayesi insandır. Samimiyet öyle bir şeydir ki,
Kör de görür, sağır da işitir, diye bir şey var. Bize düşen çalışmak.” dedi.
Milletvekili Yayman sözlerini
“Hassa’nın makul talihini değiştirecek ,Hassa Tünelini muhakkak deleceğiz.” diye tamamladı.
Kahvaltıdan sonra Karayolları yetkilileri ile Hassa Tüneli güzergahı ziyaret edilerek , tünel projesinin son durumu hakkında katılımcılara ve Hassa muhtarlarına bilgi verildi.
Sonrasında Hassa, Gülpınar, Hacılar, Arpalıuşağı,Söğüt,Yoluklar,Karafakılı ve Dedemli köyleri ziyaret edildi. Hatay Ak Parti teşkilatına, ziyaretleri sırasında, mevsimin ürünü olan üzüm ve incir ikram edilerek, misafirperverlik örneği gösterdi. vatandaşların talep ve sorunları görüşüldü. Çözüm yolları arandı.Ziyaret edilen köylerdeki çocuklarda unutulmadı. Onlara bol bol kitap dağıtıldı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet