Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Asfaltta İkinci Etap Yaylalara Uzandı

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, gazetecilerle basın toplantısında biraraya geldi.

Asfaltta İkinci Etap Yaylalara UzandıWeb
TV

Gündem   A+a-

 İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, gazetecilerle basın toplantısında biraraya geldi.
Düzenlediği basın toplantısında asfalt çalışmalarının birinci etabını anlatan Fatih Tosyalı, ikinci etap çalışmaları ve ardından yapılacak işleri anlattı.
Halkın talep ve beklentileri doğrultusunda hizmet üretmeye gayret ettiklerini belirten Tosyalı, okulların bünyesinde yapımına başlanan spor alanlarına da sunumunda yer verdi.
 
Basın toplantısında tüm ihalelerden elde edilen tasarrufa vurgu yapan Başkan Tosyalı, hizmetlerde maliyetleri düşürerek borçlanmadan yola devam etmek kararlılıklarına dikkat çekti.
 
 
Basın toplantısının ardından İskenderun’un en güzel doğal zenginliği olan yaylalarında başlayan yol açma ve asfalt çalışmalarını yerinde göstermek için gazetecilerle beraber yayla yollarına çıkan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, tüm ihtişamıyla yaylaların dokusunu koruyarak bölge halkının yaylalara ulaşımını en konforlu hale getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
 
 
Yaylaların muhtarlarının da katıldığı asfalt çalışmaları inceleme gezisinde, bölge halkının yapılan çalışmalardan fazlasıyla memnun olduğu ifade edilirken, bölgenin en önemli değeri yayla yerlerinin bölge halkının beğenisine açılmasının da önemli olduğu vurgulandı.
Asfaltta İkinci Etap Yaylalara Uzandı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş