Skip Navigation Links

İDÇ Spor İdman Temposunu Arttırdı

Teknik Direktör Rahim Zafer '' 3. etap kamp çalışmalarımız Kızılcahamam Patalya Oteli Tesislerinde başlattık.

Spor   A+a-

 
Spor Toto 2. lig Beyaz Grubunda zirve mücadelesi veren ekipler arasında yer alan Güney temsilcisi İskenderun Demir Çelik Spor' un Ankara Kızılcahamam Patalya Oteli Tesislerindeki 3. etap kamp çalışmaları neşe içerisinde başladı. Sabah ve öğleden sonra olmak üzere yeni sezona günde çift idman yaparak hazırlanan kırmızı lacivertli ekipte yeni transferlerin adeta forma kapmak için birbirleri ile yarışıyor olması, son olarak kadroya dahil edilen Körfez Spor' un sol açık oyuncusu Günay Şakar' ın gösterdiği performans ile göz dolduruyor.
 
Teknik Direktör Rahim Zafer '' 3. etap kamp çalışmalarımız Kızılcahamam Patalya Oteli Tesislerinde başlattık. Sabah ve öğleden sonra yaptığımız idmanlarda futbolcularımız forma kapmak için adeta savaşıyorlar. Kampa dahil ettiğimiz genç futbolcularımız' da ağabeylerine ayak uyduruyorlar.'' dedi.
 
İskenderun Demir Çelik Spor Kulüp Başkanı Cenigiz Gül '' Ligin başlamasına 17 gün kaldığını Teknik Heyetin isteği doğrultusunda bazı futbolcular ile transfer görüşmeleri yapıyoruz, önümüzdeki günler içerisinde 2-3 futbolcuyu daha renklerimize bağlamayı hedefliyoruz.'' dedi.
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet