Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Nazmi Erol'un En Mutlu Günü

ÖNEMLİ İSİMLER ŞAHİTLİK YAPTI

Nazmi Erol'un En Mutlu Günü

Yaşam   A+a-

 Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol ve esi evhamı Ruşen çiftinin Avukat oğulları Kürşat Ali Erol ile, Eskişehir 1'inci Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı İmalât Müdürlüğü Emekli Şefi Cevdet Aydemir ve esi Sosyal Güvelik Kurumundan emekli Sultan Aydemir çiftinin Avukat kızı Ayşe Aydemir, dünya evine girdi.
 
ÖNEMLİ İSİMLER ŞAHİTLİK YAPTI
Av Kürşat Ali Erol ve Av Ayşe Aydemir’in nikahlarini İlkadim Nüfus Müdürü Hakkı Korucuoğlu kıyarken, şahitliklerini işe Rekabet Kurulu 2'inci Başkanı Aslan Narin, Samsun Vergi Dairesi Başkanı Zeki Yumbul, Samsun Vergi Dairesi eski Başkanı, Samsun İnsan ve Medeniyet Hareketi Derneği Başkanı, Yeminli Mali Müşavir ve Bağımsız Denetçi Şuayip Sevgi, Samsun Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dilaver Öğütçü, Hacı Bayram Veli Üniversitesi Araştırma Görevlisi Şeyma Özel ve Av.Nejla Uğurluay yaptı.
 
GENÇ ÇİFTLERDEN TEŞEKKÜR
İnsan Hakları ve Eşitlik Strateji Koordinatörü Kadim Kayhan, Samsun Barosu Başkan Vekili Av. Pınar Gürsel Yıldıran, Baro Yönetim Kurulu üyesi Av. Gülşen Onur, Samsun Türkiye Barolar Birliği Delegesi Av. Burhan Uyan, Hatay Vergi Dairesi Gelir İdaresi Grup Müdürü Seyit Yaşar, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü ve ayrıca Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu İkinci Başkanı Köksal Öner'in yanı sıra Hatay ve Samsun Vergi Dairesi Müdürlerinin katıldığı Düğün merasiminde davetlilere seslenen Av. Kürşat Ali Erol ve Av. Ayşe Aydemir çifti, “En mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz” dediler.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar