Skip Navigation Links

İnan'mış Bir Kere

Galatasaray'ın maestro'su olarak bilinen İskenderunlu Selçuk İnan kariyer rekorunu kırdı.

Spor   A+a-

 
İnan’mış Bir Kere
 
Galatasaray’ın maestro’su olarak bilinen İskenderunlu Selçuk İnan kariyer rekorunu kırdı. İskenderun Karağaaç Spor’da yetişip şuan da Türkiye’nin en iyi oyunculardan biri olan Selçuk İnan İskenderun’un gururu oldu.
34 maçın 33'ünde oynadı, 11 golle kariyer rekoru kırdı, 9 asistle Fernandes'le zirveyi paylaştı. Galatasaray'ın en fazla sahada kalan oyuncusu Selçuk İnan, sıra dışı performansıyla alkış aldı.
Galatasaray’da sezonun en istikrarlı oyuncularından olan Selçuk İnan, normal sezonun finalinde müthiş bir kapanış yaptı. Biri penaltıdan diğeri cezası sahasından iki gol atan orta saha oyuncusu,
34 haftalık periyodu 11 golle tamamlayarak bir ilki başardı. Selçuk böylece kariyerinin en fazla gol attığı sezonunu yaşadı. Toplamda 9 asistle normal sezonu tamamlayan yıldız futbolcu, asist krallığında da Beşiktaşlı Manuel Fernandes ile birlikte zirveyi paylaştı. Selçuk’un başarı hanesine yazılanlar sadece bunlar değildi. Milli futbolcu
34 haftalık lig maratonunun tam 33’ünde sahaya ayak bastı.
 
Galatasaray’ın Maestro’su
 
2969 dakika ile teknik direktör Fatih Terim’in en fazla görev verdiği futbolcu olan Selçuk, sıkışık fikstürde oynanan lig maratonunda yorulmak nedir bilmedi. Selçuk’un zirvede olduğu listede Ujfalusi ile Muslera ikinci ve üçüncü sıraları paylaştı. Ujfalusi 2899 dakika sahada kalırken, Cim Bom’da ilkleri başaran Fernando Muslera 2894 dakika ile yeşil çimler üzerinde en fazla kalan üçüncü Aslan oldu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet