Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz Polisi Huzur İçin 24 Saat Alarmda!

Arsuz Polisi Huzur İçin 24 Saat Alarmda!

Arsuz Polisi Huzur İçin 24 Saat Alarmda!

Arsuz   A+a-

Yaz sezonunun başlaması ve kontrollü sosyal hayatla birlikte restoran, kafe ve eğlence mekanlarının çalışmaya başlaması sonrası nüfus patlaması yaşayan Arsuz’da, İlçe Emniyet Müdürü Dinsever Dinçer Kalkan’ın talimatıyla devam eden trafik ve asayiş denetimleri vatandaştan büyük takdir topluyor.
Arsuz ilçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanalı daha birkaç gün olmasına rağmen hızlı bir şekilde bayram yoğunluğu tedbirlerini hayata geçiren tecrübeli Emniyet Müdürü Dinsever Dinçer Kalkan, halkın huzur ve güvenliği için tüm ekipleriyle 24 saat sahada görev yapıyor.
Rutin asayiş ve trafik denetimlerinde, aşırı hız, trafik güvenliği, maske ve sosyal mesafe uyarısı yapan Arsuz polisi, özellikle şehir dışından gelip de yanında maskesi olmayanlara maske veriyor, iyi tatiller diliyor.
Yurdışından ve Türkiye’nin çeşitli illerinden Arsuz’a gelen tatilciler ile yazlık evlerinde ikamet eden vatandaşların büyük bir nüfus patlamasına sebep olduğu ilçede 24 saat kontrollerini sürdüren Arsuz polisi, geniş ve zor coğrafi şartlar ve nüfus patlamasına rağmen ilçede huzur ve güven ortamının sağlanması ve korunması için geceli gündüzlü çalışmalarını sürdürüyor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş