Skip Navigation Links

Arsuz Çiftçisinde Sılaş Bereketi Heyecanı

Hatay’ın Arsuz ilçesinde Mısır Sılaşı biçimi başladı.

Arsuz Çiftçisinde Sılaş Bereketi HeyecanıWeb
TV

Arsuz   A+a-

 Hatay’ın Arsuz ilçesinde Mısır Sılaşı biçimi başladı.
Gökpınar Tarım ve Güney kardeşlere ait arazide, mısırın hayvancılıkta yem olarak kullanılan sılaşının biçim törenine Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Hatay Tarım İl Müdürü Ergün Çolakoğlu, İlçe Tarım Müdürü Serkan Yılmaz, Arsuz Ziraat Odası Başkanı Bünyamin Nal ve çiftçiler katıldı.
Mısır sılaşı, hayvancılıkta besin değeri yüksek yem olarak kullanılırken, et ve süt üretiminde de verimi büyük oranda artırıyor.
Kaymakam Musa Sarı, tarımda ürün çeşitliliği ve yıl içerisinde bir çok ürün alınabilen verimli toprakların bulunduğu Arsuz’da her zaman çiftçinin yanında olduklarını belirterek, sılaş biçiminin bol bereketli olması temenni etti.
Kaymakam Musa Sarı, zeytinden buğdaya, kayısıdan maydanoza, kışlık sebzeden limon başta olmak üzere narenciye ürünlerine kadar bir çok yaş sebze ve meyvenin Arsuz coğrafyasının bereketli topraklarında yetiştiğine dikkat çekerek, tarım alanlarının verimli kullanılması, çiftçinin eğitimi, ürünlerin satış ve pazarlanmasında çiftçinin her zaman yanında olduklarına vurgu yaptı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Arsuz Çiftçisinde Sılaş Bereketi Heyecanı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet